Belediye konseri önce erteledi sonra iptal etti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 23.00’da Sakaryapark’ta yapılacak Erkan Oğur konserinin önce hava muhalefeti sebebiyle ertelendiğini sonra ise iptal edildiğini bildirdi. Twitter’da bakan, milletvekili ve belediye başkanlarını tehdit...

Google Haberlere Abone ol
Belediye konseri önce erteledi sonra iptal etti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 23.00’da Sakaryapark’ta yapılacak Erkan Oğur konserinin önce hava muhalefeti sebebiyle ertelendiğini sonra ise iptal edildiğini bildirdi.

Twitter’da bakan, milletvekili ve belediye başkanlarını tehdit eden AKP'li troller, Erkan Oğur konserini iptal ettirdi. Troll hesaplardan Erkan Oğur’a ait olduğu belirtilen hesapta MİT eleştirisi yaptığı ve böyle birinin AKP’li belediyelerde konser vermemesi gerektiği, bunun engellenmesi istendi.

    Büyükşehir Belediyesi ise önce yaptığı açıklamada, konserin bunun için iptal edildiği yönündeki haberleri yalanladı. Büyükşehirden yapılan yazılı açıklamada, "5 Temmuz Cumartesi günü Sakarya Park Amfi Tiyatro Sahnesi’nde gerçekleştirilecek Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu konseri hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

    Ancak, daha sonra medya mensupları aranarak konserin yaşanan olaylardan sonra iptal edildiği bildirildi. Bu arada Sakaryapark’ta ise konserle ilgili bir hazırlığın olmadığı görüldü. Gelişmenin ardından Erkan Oğur hayranları sosyal medyada Oğur’un eserlerini paylaşmaya başladı.

    Erkan Oğur’un takipçileriyle dün paylaştığı tweetin altına konserin iptal edileceğini yazan @esatreis, Oğur’un bir daha AKPli belediyelerde konser veremeyeceğini söyledi. CİHAN

Yorumlar