Belediye çocukları yaz spor okulunda buluşturuyor

Kumluca Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen yaz spor okulunda 150 öğrenci antrenörlerin gözetiminde eğitim alıyor.Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Şehir Stadında gerçekleştirilen yaz spor okulu antrenmanlarında...

Google Haberlere Abone ol
Belediye çocukları yaz spor okulunda buluşturuyor

Kumluca Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen yaz spor okulunda 150 öğrenci antrenörlerin gözetiminde eğitim alıyor.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Şehir Stadında gerçekleştirilen yaz spor okulu antrenmanlarında öğrencileri ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir süre antrenmanları izleyen Başkan Çetinkaya, daha sonra öğrencilere meyve suyu ve kek ikram edip bazı öğrencilere kendi elleriyle kek yedirdi. Çetinkaya, “Yaz spor okulu açmamızın temel amacı çocuklarımızın spor çatısı altında ahlaklı, dürüst birer insan olarak yetişmelerini sağlamaktır.” dedi. Yaz spor okuluna gelen öğrencilere deneyimli antrenörler tarafından eğitim verildiğine dikkat çeken Çetinkaya, Beykonak, Mavikent ve Adrasan’da da spor okulu başlatacaklarını söyledi.

Kumluca Şehir Stadında 150 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yaz spor okulu yaklaşık iki ay sürecek. CİHAN

Yorumlar