Belediye çalışanlarından Topbaş’a sürpriz karşılama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları, başkanlık için yeniden adaylığı açıklanan Kadir Topbaş’a sürpriz kutlama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Belediye çalışanlarından Topbaş’a sürpriz karşılama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları, başkanlık için yeniden adaylığı açıklanan Kadir Topbaş’a sürpriz kutlama yaptı. Fatih Camii’nde cuma namazını kılan Topbaş, Büyükşehir Belediyesi önünde yüzlerce belediye çalışanı tarafından karşılandı. Kadir Topbaş da kendisini aday gösteren partisine ve sürpriz yapan belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Haliç Kongre Merkezi’nde AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının Kadir Topbaş olduğunu açıklamasının ardından bugün de belediye çalışanları Topbaş’a sürpriz kutlama yaptı. Fatih Camii’nde Cuma namazını kılan Kadir Topbaş’ı Saraçhane’deki belediye binasına dönüşünde yüzlerce belediye çalışanı karşıladı. Topbaş lehine slogan atana belediye çalışanları ‘İstanbul aşığı Kadir Topbaş’ ve ‘Kazanan İstanbul’ pankartları açtı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan çalışanlarla tokalaşarak kendisi için hazırlanan kürsüye çıktı. Kalabalığa hitap eden Kadir Topbaş, kendisini yeniden aday gösteren partisine teşekkür etti. Topbaş, 10 yıllık hizmetlerinin ardından aday belirleme sürecindeki kamuoyu araştırmalarının yansımasından dolayı da vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

‘İSTANBUL TESADÜFLERE TERK EDİLEMEZ’

İstanbul’a hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Topbaş, konuşmasında diğer adaylara da göndermelerde bulundu. “İstanbul tesadüflere terk edilemez. İstanbul maceralara sürüklenemez. İstanbul ne olursa olsun denemez.” diyen Kadir Topbaş, “Bu şehir aşk ister, sevda ister. Bir emanetin duygusunun ne olduğunu bilen ister.” şeklinde konuştu. “Boş tenekenin sesi çok çıkar” diyen Topbaş, kendilerinin iş yapıp hizmet ürettiğini savundu. Topbaş, 2019 yılında veda ederken geride söyleyecek çok şeyleri olacağını dile getirdi.

İstanbul’a ilgili çok büyük bir projelerinin olduğunu vurgulayan Topbaş, günü geldiğinde projeyi açıklayacaklarını belirtti. İstanbul’a sorunlarını çok iyi bildiklerini söyleyen Topbaş, sorunları teker teker çözdüklerini kaydetti. Kadir Topbaş, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile itfaiyede taşeron olarak çalışan personele de kadro müjdesi verdi. Topbaş, kriterlere uyan 693 zabıta ve itfaiye personelini sözleşmeli olarak Büyükşehir Belediyesi kadrosuna alacakları bilgisini verdi. Konuşması sık sık alkış ve tezahüratla kesilen Topbaş, kürsüden kendisine sevgi gösteren vatandaşlara karanfil attı. Topbaş, konuşmasının ardından belediye binasına geçti. Topbaş’a sürpriz karşılama yapan personel de görevlerinin başına döndü.



CİHAN

Yorumlar