Belediye Başkanı Yaşar’dan öğrenciler yararına açılan kermese destek

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Demetevler Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından düzenlenen kermese katıldı. Giyimden aksesuara, ev tekstilinden gıdaya kadar pek çok ürünün öğrenciler yararına satışa sunulduğu kermeste,...

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Yaşar’dan öğrenciler yararına açılan kermese destek

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Demetevler Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından düzenlenen kermese katıldı.

Giyimden aksesuara, ev tekstilinden gıdaya kadar pek çok ürünün öğrenciler yararına satışa sunulduğu kermeste, Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı Abdülhamit Soylu tarafından karşılanan Yaşar, eğitime katkı sağlayan etkinlikleri çok önemsediğini söyledi. Kermeste stantları tek tek gezerek bilgi alan Yaşar, dernek yetkililerine özverili davranışları nedeniyle teşekkür etti. Yenimahalle Belediyesi’nin eğitim alanındaki çalışmalarından da bahseden Yaşar, “Aydınlık bir Türkiye, iyi eğitimli bireylerle mümkündür. Bu bilinçle eğitim ve öğretime elimizden gelen desteği veriyoruz. Okullarımızın her türlü tadilat işlerini yaparken öğrencilerimize de kırtasiye yardımında bulunuyoruz.” dedi.

Kermese katılan Yenimahallelilerin de büyük ilgisiyle karşılaşan Yaşar, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak ayaküstü sohbet etti.

CİHAN

Yorumlar