Belediye Başkanı Kargı, TEOG Amasya il birincisini ödüllendirdi

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında bütün soruları doğru cevaplayarak Amasya birincisi olan Bedriye Nur Üstün’ü başarısından dolayı ödüllendirdi.    Belediye...

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Kargı, TEOG Amasya il birincisini ödüllendirdi

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında bütün soruları doğru cevaplayarak Amasya birincisi olan Bedriye Nur Üstün’ü başarısından dolayı ödüllendirdi.

    Belediye Başkanı Kargı, başarılı öğrenci Bedriye Nur Üstün'ün ailesi yanı sıra Ümit Eğitim Kurumları Ahi Koleji Müdürü Arslan Cömert'i misafir etti. Başarılarından ötürü Üstün’ü tebrik eden Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, "Okul hayatı lakaytlığı kaldırmaz, ben nasıl olsa bu işi yapıyorum deyip boşlamaya gelmez, sen bir bina yapıyorsun temelini sağlam bir şekilde attın bu temelin üstüne hiç çürük malzeme koyma hep daha iyisini yapabilmek için uğraşırsan neticede ortaya güzel bir eser çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

    Bu başarısında ailesinin ve hocalarının önemine değinen Başkan Kargı, "Seni bu noktaya getiren ailen ve okul idarecilerin, dershane öğretmenlerine şükranlarımı sunuyorum. Çünkü ilçemizden böyle bir başarı çıkması bizi gururlandırıyor. Ümit Eğitim Kurumları'nın ilçemize kattığı değerleri ve sinerjiyi görüyoruz, inşallah bundan sonra Üniversite de çok büyük başarılar daha sonra ülkenin yönetiminde çok büyük başarılara imza atmanı bekliyoruz." şeklinde konuştu.

    Türkiye şampiyonu olan Bedriye Nur Üstün, başarısının sürekli ve istikrarlı çalışmayla fedakârlık yapması sonucu geldiğini söyledi. Lise tercihi konusunda henüz karar veremediğini ancak ileride iyi bir meslek sahibi olmak için iyi bir lise tercihinde bulunmak istediğini dile getiren Üstün, "Benim 2 önemli anahtarım vardı. Birincisi hedef ikincisi düzenli çalışmak idi. Başarımda emeği geçen aileme Ahi Koleji ve Gümüşhacıköy Anafen Dershanesi öğretmenlerime teşekkür ediyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar