Belediye Başkanı Ergün: Madende daha 125-150 kişinin olduğu ifade ediliyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, madende daha 125-150 arası işçinin olduğunu söyledi.    Soma Devlet Hastanesi önünde gazetecilere bir açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,...

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Ergün: Madende daha 125-150 kişinin olduğu ifade ediliyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, madende daha 125-150 arası işçinin olduğunu söyledi.

    Soma Devlet Hastanesi önünde gazetecilere bir açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şu ana kadar hastaneye 71 yaralı getirildiğini ve bunlardan 66'sının taburcu edildiğini söyledi. Hastanede 5 yaralı işçi kaldığını belirten Ergün, "Çalışmalara gece ara verilmiş, sabah 08.30 itibariyle monoksit gazının ve yangının etkisi azaltılarak tekrar kurtarma çalışmaları ocakta devam etmektedir." dedi.

    Ergün sözlerini şöyle sürdürdü: "Üzüntümüz Sayın Bakanımızın açıklamış olduğu 205 sayısı noktasında daha da içeride, bir 125 -150 kişinin olduğu ifade ediliyor. Bize gelen bilgiler ışığında bu sayının artması bizi endişelendiriyor. İnşallah oradaki kardeşlerimizin sağ salim, Allah'ın mucizesine inanmamız lazım, inşallah kurtarma çalışmalarında bu kardeşlerimizin de mevcut bir şekilde sağ salim kurtarılmalarını beklemekten başka yapacağımız bir şey yok."

CİHAN

Yorumlar