Belediye Başkanı Çelik: Berat gecesi sonsuz affın kapısıdır

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Berat Kandilinin sonsuz affa kavuşmak amacıyla geçilen büyük bir fırsat kapısı olduğunu söyledi. Başkan Mustafa Çelik Berat Kandili nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, ”Rahmet mevsimi 3 aylar;...

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Çelik: Berat gecesi sonsuz affın kapısıdır

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Berat Kandilinin sonsuz affa kavuşmak amacıyla geçilen büyük bir fırsat kapısı olduğunu söyledi.

Başkan Mustafa Çelik Berat Kandili nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, ”Rahmet mevsimi 3 aylar; Regaip'le karşıladığı insanlığı Miraç’a yükseltip, Berat Gecesi’nde sonsuz af fırsatlarıyla bezeyerek günahlardan arındırıp Ramazan’a ve Kadir Gecesi’ne kavuşturur. Yüce Yaratanın "Yok mu af dileyen, günahlarını bağışlayayım!" dediği, rızıkların paylaştırıldığı, yıllık kader programının belirlendiği Berat Gecesi'ni iyi değerlendirelim” dedi.

Başkan Mustafa Çelik sözlerini şöyle bitirdi: "Berat gibi geceler, bir ömür boyu yapılan ibadet hükmüne geçebilir. Allah, Berat Gecesi'nde rahmet kapılarını açar. Kendimiz için istediğimiz güzellikleri başkaları için de ister, anne ve babamıza iyilik eder, yakınlarımızı gözetirsek Allah da bize her türlü güzellikleri verir İnşallah. Sonsuz afla her dileğin kabul edileceğini bilerek bol bol dua edelim, Allah’tan; huzur, mutluluk, bereket ve sağlık dileyelim. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin, milletimizin, İslâm âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, yüce Allah'tan sonsuz af ve güzelliklerle dolu başlangıçlara ulaştırmasını diliyorum."

CİHAN

Yorumlar