Belediye Başkanı Büyükkılıç, mahallelere yatırım için muhtarları dinledi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mahalle muhtarları ile düzenli olarak toplantı yaptıklarını belirterek, ilçenin genel hizmet ölçülerini değerlendirdiklerini ve mahalleler hakkında genel bilgileriyle yatırımları...

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Büyükkılıç, mahallelere yatırım için muhtarları dinledi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mahalle muhtarları ile düzenli olarak toplantı yaptıklarını belirterek, ilçenin genel hizmet ölçülerini değerlendirdiklerini ve mahalleler hakkında genel bilgileriyle yatırımları yönlendirdiklerini açıkladı.

Melikgazi ilçe sınırları içerisinde 81 mahalle muhtarı bulunduğunu her mahallenin bölgesel ve coğrafi yapısının farklı olmasından dolayı bölge mahalle muhtarlar toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Memduh Büyükkılıç, çarşı içerisindeki mahalle, Belsin bölgesindeki mahalle ile bağ ve sayfiye alanlarındaki mahalle sorunları çok farklı olduğunu belirtti. Mahallerde hizmet bütünlüğü ve etkinliği sağlamak açısından belirli bölgeleri bağlayan aynı ortak fayda ve hizmet birliği olan muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade eden Büyükkılıç, bölgedeki sulama kanalları ile ilgili olarak şunları söyledi: "Melikgazi Belediyesi mahallelerde hizmet bütünlüğü ve kalitesi ve etkenliğini artırmak için bölgesel mahalle muhtarlar toplantısı gerçekleştiriyoruz. Böylece mahalli ihtiyaç ve dilekleri daha kısa sürede değerlendirerek sonuçlandırıyoruz. Böylece hizmet kalitesni artırıyoruz. En iyi hizmet ve yatırım zamanında yapılandır. Yaz aylarında sineklerle mücadele önemlidir. Kış aylarında ilaçlama yapamazsınız. Bugün Esenyurt Sosyal ve Kültür Merkezi'nde bölge muhtarları ile bir toplantı yaparak durum değerlendirmesinde bulunduk. Esenyurt, Nurihas, Erenköy, Becen, Hisarcık ve Kıranardı mahalle muhtarları ile bir araya gelerek mahallelerde eksiklikleri tespit ettik. Aynı hizmet türü, bütünlüğü ve birbirini tamamlayan mahallelerde toplantı yapmak belediye de etkin ve verimli hizmet sunulmasına yardımcı olmaktadır."

Başkan Büyükkılıç, bölgesel veya lokal olarak isimlendirilen mahalle muhtarları toplantısı haftada üç gün gerçekleştirerek her mahalle için detaylı bilgiler toplandığını ve değerlendirilerek çalışma planı yapıldığını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar