Bebeğini ezerek öldüren baba cezaevinde ölü bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde eşini pompalı tüfekle 7 aylık bebeğini de ayaklarıyla ezerek öldüren baba Bayram Ergen, tutuklu bulunduğu cezaevinde ölü bulundu. Fethiye'nin Çatalarık Mahallesi'nde 9 Mart tarihinde meydana gelen olayda Bayram...

Google Haberlere Abone ol
Bebeğini ezerek öldüren baba cezaevinde ölü bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde eşini pompalı tüfekle 7 aylık bebeğini de ayaklarıyla ezerek öldüren baba Bayram Ergen, tutuklu bulunduğu cezaevinde ölü bulundu.

Fethiye'nin Çatalarık Mahallesi'nde 9 Mart tarihinde meydana gelen olayda Bayram Ergen(42), cinnet getirerek pompalı tüfekle karısı Birgül Ergen'i(35) vurarak öldürmüştü. Hıncını alamayan baba Bayram Ergen daha sonra 7 aylık bebeği Elif Beyza'yı da ayaklarıyla çiğneyerek öldürmüştü. Olay sonrasında polis ekiplerine teslim olan Bayram Ergen, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Fethiye Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 5 Haziran'da ilk duruşmasına çıkan baba Bayram Ergen, mahkeme başkanından sözlü ifade veremeyeceğini ifadesini yazılı olarak vermek için süre istediğini belirtti.

    10 gün sonra hakim karşısına çıkmaya hazırlanan Bayram Ergen, cezaevinin banyosunda asılmış halde bulundu. Ergen'in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

CİHAN

Yorumlar