BDP’li Baluken: Soruşturma süreçleri sonuna kadar götürülmelidir

BDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, İstanbul’da gerçekleşen yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Soruşturma süreçleri sonuna kadar götürülmelidir.

Google Haberlere Abone ol
BDP’li Baluken: Soruşturma süreçleri sonuna kadar götürülmelidir

BDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, İstanbul’da gerçekleşen yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Soruşturma süreçleri sonuna kadar götürülmelidir.” ifadesini kullandı.

BDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, KESK heyetini kabul ettikten sonra grup toplantı salonunda gazetecilere açıklama yaptı. Ardından soruları cevaplandıran Baluken, dün başlayan operasyon ve polislerin görevden alınmalarına yönelik değerlendirmelerinde şu ifadelere yer verdi: “Dünden beri yaşanan gelişmeleri büyük bir dikkatle takip ediyoruz. Bu ülkede yolsuzluk ve rüşvetle mücadele edilmesi gerektiğini parti olarak ilkeli bir şekilde savunuyoruz. Tabi ki ortada bir yolsuzluk varsa, bununla ilgili basına yansıyan bilgiler ışığında dolaşan ciddi iddialar varsa bunlar tabi ki açığa çıkarılmalıdır. Bu konuda soruşturma süreçleri sonuna kadar götürülmelidir."
CİHAN

Yorumlar