BBP’nin kadın adaylarına halk büyük destek gösteriyor

Büyük Birlik Partisi (BBP), 30 Mart yerel seçimlerine Kayseri'de 2 ilçede kadın adayla giriyor.

Google Haberlere Abone ol
BBP’nin kadın adaylarına halk büyük destek gösteriyor

Büyük Birlik Partisi (BBP), 30 Mart yerel seçimlerine Kayseri'de 2 ilçede kadın adayla giriyor. Felahiye ilçesine BBP kadrolarından seçime giren Gamze Soğman, seçim çalışmalarına ilçe esnafı ziyaretiyle devam etti. Soğman, Felahiye ilçesine kadın elinin değme zamanının geldiğini söyledi.

Türkiye genelinde, 30 mart yerel seçimlerine en fazla kadın belediye başkan adayı gösteren Büyük Birlik Partisi, Kayseri'den iki kadın aday gösterdi. Felahiye ilçesine Gamze Soğman ve Yeşilhisar Belediye başkan adayı olarak Nurcan Çantaoğlu, BBP'nin Kayseri'den kadın adayları oldu. Seçim çalışmalarını sürdüren Büyük Birlik Partisi Felahiye Belediye başkan adayı Gamze Soğman, esnaf gezilerinde ilçe halkını şaşırttı. Sokakta, pazarda ilçe halkının karşına çıkarak kendini tanıtan kadın başkan adayı, halkın ilgisiyle karşılaştı. Adaylığını kadın olarak medeni cesaret olarak değerlendiren halk, seçimlerde başarılar diledi.

Kadınların, siyasetin içinde aktif olması gerektiğini belirten Gamze Soğman, "Çocuklarımız, ailemiz, mahallenin çamuru, sokağın ışığı, eve gelen çamurdan tutun da aldığımız ekmeğe kadar her şeyin altında siyasi çalışmalar ve kararlar vardır. Bunlardan en çok kadınlar etkileniyor. Bu nedenle etkileri olumlu yöne çekmek sevdiklerimizi ve dünyamızı korumak adına kadınların siyaset girmesi, aktif olması gerekir. Doğduğum ve büyüdüğüm topraklara belediye başkanı olarak gelmek ve sorunlarını çözmek için hizmete talip oldum. Gençlik yılları Felahiye'de geçen biri olarak ilçe halkının ve gençlerin sorunlarını yakından biliyorum. Ürettiğimiz projelerle çözüm yollarını bulacağız. Halkın yanında bir belediyecilik anlayışıyla göreve talip olduk. Felahiye ilçemize bir kadın elinin değmesi gerekir. Zira kadınlarımız ellerini dokunduğu yerleri gül bahçesine çevirir." dedi.

Büyük Birlik Partisi genel merkez seçim otobüsü ile Felahiye ilçesinde gezen ve halkı selamlayan Gamze Soğman, halkın ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılaştı. İlçedeki kadınların desteğini alan Soğman, "İlçedeki kadınlarımızın sorunlarını biliyoruz. İş nedeniyle ilçeden giderek değişik yerlerde çalışanları yeniden doğduğu topraklara getirerek iş imkanları sağlayacak projelerimiz var. İlçemizin yerel değerlerini ön plana çıkararak dünyada bilinen ve merak edilen bir yerleşim yeri olmasını sağlayacağız. Tanıtımla gelebilecek yerli ve yabancı turistlerle esnafımız ekonomik katkı sağlayacak. Yapacağımız hizmetlerle ilçemizin çehresi değişecek." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar