BBP'li Çayır: Hırsızlar özgür, hırsızları yakalayan polisler kelepçeli

Büyük Birlik Partisi(BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, hırsızları, terör örgütleri ve uyuşturucu baronlarını çökerten polis ve polis müdürlerini sahur vaktinde gözaltına alınarak arkadan kelepçe takılmasını kınadıklarını...

Google Haberlere Abone ol
BBP'li Çayır: Hırsızlar özgür, hırsızları yakalayan polisler kelepçeli

Büyük Birlik Partisi(BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, hırsızları, terör örgütleri ve uyuşturucu baronlarını çökerten polis ve polis müdürlerini sahur vaktinde gözaltına alınarak arkadan kelepçe takılmasını kınadıklarını bildirdi.

Mehmet Çayır, yaptığı yazılı açıklamada, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna katılan polislere sahur vakti gözaltına almaların siyasi bir operasyon olduğunu kaydetti. Siyasi iktidarın 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet olayını örtbas etmek için 7 aydır ülkede paralel devlet yalanlarıyla toplumda algı oluşturması yaptığını belirten Çayır, sahur vakti adresleri belli olmasına karşı polislerin bir suçlu gibi ellerine kelepçe takılarak gözaltına alınmasını nefretle kınadıklarını ifade etti.

    

    İktidarın 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası yargıyı kuşatarak baskı almaya bağlı darbe yaptığını öne süren Çayır, "Ülkemizde maalesef hırsızlar özgür, hırsızları yakalayan polisler esir durumunda.Polisler saçma sapan suçlamalarla göz altına alınarak ülke gündemi değiştiriliyor. İktidar Gazze ve Musul'da köşeye sıkışınca böyle bir algı operasyonu yaptırdı. Bu işin arkasında AK Parti iktidarı var. İktidar, cumhurbaşkanı seçimi öncesi Gazze'deki acizliğini ve el altından gemilerle Malta Adası'ndan İsrail'e petrol sattığı ortaya çıkınca panikledi. Bu panikleme bayram öncesi böyle bir tezgahı yaptırdı. Bu millet 17 Aralık'ta bakan çocuklarının evinde ne çıktığını çok iyi biliyor. Hiç kimse bu hırsızlık ve yolsuzluğu örtbas edemez. Bu ülkede vicdanlı ve hukuka saygılı yargıçlar olduğu sürece hırsılık yapanların yaptıkları yanlarına kar kalmayacak gidecekleri yerde kodes olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

    İktidarın, İsrail'in Gazze'de yaptığı insanlık dışı katliamlara bir tepki göstermesi gerekiyorsa ilk yapacağı işin Malatya Kürecik'i kapatması gerektiğini belirten Çayır, bunu yapmayanların hamasi nutuk atmaya biraz yüzleri olması gerektiğini ifade etti.

One minutenin Büyük Orta Doğu Projesi'ni hayata geçirmede Arap Baharı adı altında sonbahar yaşatmaya bağlı bir oyun olduğunun ortaya çıktığını belirten Çayır, iktidarın, İsrail'e kafa tutabilmesi için ilk önce Kürecik'i kapatması, ticari ve askeri ilişkileri dondurması ve Başbakan Erdoğan'ın Yahudi Lobisi'nde aldığı Üstün Cesaret Ödülü madalyasını geri iade etmesi gerektiğini kaydetti. CİHAN

Yorumlar