BBP'li Bağcı: AKP, Hizmet Hareketi'ne karşı kinini yalan ve iftiralarla kustu

Büyük Birlik Partisi(BBP) Antalya İl Başkanı Bekir Bağcı, "AKP'liler 3 aydır yalanlarını yalanla kapatmaya çalışıyor.

Google Haberlere Abone ol
BBP'li Bağcı: AKP, Hizmet Hareketi'ne karşı kinini yalan ve iftiralarla kustu

Büyük Birlik Partisi(BBP) Antalya İl Başkanı Bekir Bağcı, "AKP'liler 3 aydır yalanlarını yalanla kapatmaya çalışıyor. Bu sebeple Hizmet Hareketi'ne ve Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'ye yapmadıkları iftira, yalan, karalama ve hakaret kalmadı. AKP hükümeti, bu süreçte aynı zamanda Hizmet Hareketi'nin hiç bir zaman sevmediğini içindeki kin ve nefretini yalan ve iftiralarla kustu." dedi.

İktidarın Twitteri susturarak Türkiye'yi dünyaya rezil ettiğini söyleyen Bağcı, ülkenin, yasaklı bir zihniyete sahip AKP hükümeti kamburunu taşımasının zor olduğunu ve bu sebeple 30 Mart mahalli seçimlerinin tarihi öneme sahip olduğunu kaydetti. Bağcı, BBP Manavgat İlçe Başkanlığı'nın Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) toplandı salonunda düzenlediği 'Şehadinin Beşinci Yılında Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu Anlama ve Anma' programına katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası yargıya operasyon yapıldığını ileri süren Bağcı, 25 Aralık operasyonunu engellerekte bağımsız mahkemeleri etkisi hale getirdiğini ifade etti. 4 yıl öncesi 12 Eylül referandumunun bütün demokratik kazanımlarının AKP'lilerin ikballeri için antidemokratik uygulamalarla yok ettiklerini vurgulayan Bağcı, "AKP hükümeti 4 yıl önce yüzde 58'le evet diyerek Anadolu insanının sandıkta kazandığı demokratik haklarını şahsi menfaatlerini korumak ve ikballeri için yok ettiler. AKP hükümeti ülkeyi karanlığa sürüklüyor. İktidar ne yaparsa yapsın sosyal medya ve özgür basını susturamaz. Susturamayacaklarda. Aslında AKP hükümeti 17 Aralık'ta sona erdi. İktidar, 17 Aralık'ta ayakkabı kutularından çıkan para görüntüsü algısını değiştirmek için bize kumpas kurdular yalanını uydurdu. Bu yalan kampanyalarına da Hizmet Hareketi'ni kurban ettiler. AKP'liler 3 aydır yalanlarını yalanla kapatmaya çalışıyor. Bu sebeple Hizmet Hareketi'ne ve Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'ye yapmadıkları iftira, yalan, karalama ve hakaret kalmadı. Milletimiz, Hizmet Hareketi'ne yapılan bu çirkin iftiraların hesabını sandıkta en güzel şekilde soracaktır. AKP hükümeti, bu süreçte aynı zamanda Hizmet Hareketi'nin hiç bir zaman sevmediğini içindeki kin ve nefretini yalan ve iftiralarla kustu. Hizmet Hareketi'ni karalayarak, iktidarda kalacaklarını sanan bu zihniyetin siyaset anlayışını kınıyoruz. İki yüzlü, riyakar, takiyyeci siyaseti lanetliyoruz. " diye konuştu.

"EGEMEN BAĞIŞ'TAN ÖZÜR BEKLİYORUZ"

Eski Avrupa Birliği(AB) Bakanı ve Başmüzekareci Egemen Bağış'ın, Bakara Suresi ile alay etmesini kınadıklarını belirten Bağcı, Bağış'ın ikili yüzlü ve riyakar siyasetçi tipine örnek olduğunu kaydetti. Bağış'ın Yüce dinimiz İslamiyete yaptığı saygısızlık ve ayetlerle alay etmesi nedeniyle toplumu özür borcunun olduğunu aktaran Bağcı, "AKP'lilerin içi dışı bir olmadığı gördük. Allah'ın yüce kelamı ile hiç kimsenin alay geçmesine hakkı yok. Eski Bakan Bağış, 'Bakara makara' diye bir ayetle alay ediyor. Bağış'ı toplum önünde özür dilemeye ve tövbeye davet ediyoruz. Daha öncede AKP'li bir milletvekili Allah(CC) sıfatlarını Başbakan Erdoğan'la özleştirmişti. Bunların içi dışı farklı. Aynı sözleri CHP'liler söyleseydi yer yerinden oynardı. Din düşmanı ilan ederlerdi. Kendileri olunca seslerini çıkarmıyor. Halen Bağış'ın bir açıklama yapmaması düşündürücü." ifadelerini kullandı.

ADAM GİBİ ADAM MUHSİN YAZICOĞLU"

Şehadetinin beşinci yılında merhum Liderleri Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 dava arkadaşının şüpheli helikopter kazasının halen aydınlatılamamasının üzüntü verici olduğunu belirten Bağcı, Özel Yetkili Mahkemeler'in (ÖYM) kaldırılmasıyla yargılamanın engellenmeye çalışıldığını savundu. Şartlar ne olursa olsun Muhsin Yazıcoğlu davasının hiç bir zaman kapanmayacağını ve kapatmaya da hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirten Bağcı, "Ne yaparlarsa yapsınlar şehit liderimizin dava dosyasını kapattırmayacağız. Eninde sonunda gerçek suçlular yakalanarak bunun hesabını hakim karşısında verecektir. Muhsin Yazıcoğlu, Anadolu insanının kalbinde taht kuran adam gibi adamdı. Dürüst yaşadı ve bu fani dünyada dünya menfaati hiç bulaşmadan 'Beş dakikalık dünya için fırıldak olmaya değmez' diyerek 5 yıl önce çok sevdiği Sonsuzluğu Sahibi Rabbimize ulaştı. Çok temiz ve dupduru hayat yaşadı. Bize mirası da dürüstlüğü ve ilkeli siyaseti kaldı. Hep dik yaşadı, dik yürüdü ve dünya nimetlerine hiç zaman tevessül etmedi. Çok sevdiği Rabbine ulaşan şehit Liderimiz Muhsin Yazıcoğlu'na Allah'ta rahmet ve mağfiret diliyoruz. Bu fani dünyada böylesi dünya iyisi ve güzeli bir Lideri görmeyi bizi nasip ettiği için Rabbimize şükrediyoruz. Bugün içi dışı farklı olan insanları gördükçe ne güzel bir liderin izinden gittiğimizin huzur ve mutluluğu içindeyiz." dedi. CİHAN

Yorumlar