BBP Muğla adayı Akın: Yerel yöneticilik eşit hizmet sunma becerisidir

BBP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Harun Akın, seçim çalışmaları kapsamında şehir merkezindeki sanayi sitesini ziyaret ederek, esnafla biraraya geldi.

Google Haberlere Abone ol
BBP Muğla adayı Akın: Yerel yöneticilik eşit hizmet sunma becerisidir

BBP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Harun Akın, seçim çalışmaları kapsamında şehir merkezindeki sanayi sitesini ziyaret ederek, esnafla biraraya geldi. Sıkıntılarını dinleyen Akın, "Oturduğunuz koltuğun hakkını üç dönemdir verememiş birinin, bundan sonrada o koltuğun hakkını vereceğine Muğla halkının inancı ve güveni kalmamıştır. Yerel yönetim, sadece ve sadece birilerinin işini takip etmek, birkaç kişiye iş imkânı sağlamaktan ibaret değildir. Yerel yöneticilik, bir uçtan diğer bir uca tüm halkı kucaklayan, hepsine eşit mesafede saygı ve sevgiyi esas kılarak eşit hizmet sunma başarı ve becerisini gösterebilmektir." dedi.

Muğla'da doğruları söylemek için yola çıktıklarını belirten Akın, "Birlikte Muğla'nın unutulmuş, adeta kaderine terkedilmiş makus talihini değiştirme ve yaşanabilir huzurlu bir kent olma adına başlatmış olduğumuz yolculuğumuzda sanayi esnafımızla biraraya geldik. Bu ziyaretlerimizde de gördük ki ilimizde üç dönemdir yerel yönetimi elinde bulunduran arkadaşlarımız, bugünkü söylemlerinden uzak, insanları ötekileştirmiş, bir ve beraber olma ruhunu Muğla'da yaşatamamışlar. Muğla esnafına ve hizmet almak üzere buraya giden vatandaşlarımıza yakışmayan bir sanayi, hiçbir sosyal aktivite ve tesisin bulunmadığı, sanayiye girerken yollardan araçları bozduğu bir ortamda hizmet sunmaya ve hizmet almaya çalışan vatandaşlarımız kırgın, kızgın. Buradan, yönetimde olan arkadaşlara ellerini vicdanına koyup düşünmelerini ve cevap vermelerini istiyorum, bu Allah'tan reva mıdır?" şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar