BBP Kocasinan adayı Özbek: İlçenin sorunlarını yaşayan biri olarak iyi bilirim

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Kocasinan İlçe Belediye başkan adayı İbrahim Özbek, seçim çalışmalarına Uğurevler Mahallesi halkını ziyaretle devam etti.

Google Haberlere Abone ol
BBP Kocasinan adayı Özbek: İlçenin sorunlarını yaşayan biri olarak iyi bilirim

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Kocasinan İlçe Belediye başkan adayı İbrahim Özbek, seçim çalışmalarına Uğurevler Mahallesi halkını ziyaretle devam etti. 35 yıl Kocasinan ilçesinde yaşadığını dile getiren Özbek, "Ben Kocasinan'ın çocuğuyum. İlçenin sorunlarını yaşayan biri olarak en iyi ben bilirim." dedi.

BBP Kocasinan Belediye başkan adayı İbrahim Özbek, Uğurevler Mahallesi'nde ilçede yapacağı değişiklikler ve yaşamı kolaylaştırmak için hazırladığı projelerini anlattı. Kocasinan ilçe sınırlarında gençlik yıllarını geçirdiğini anlatan İbrahim Özbek, "Kocasinan ilçesine yıllardır adil hizmet verilmiyor. İlçede yaşayan halk, çevre illerden ve köylerden geldiği için hizmet verenler üvey evlat olarak gördüler. Ben de yıllarca Kocasinan'da yaşayan biri olarak bütün bunlara şahit oldum ve yaşadım. Kocasinan ilçesinin caddesinden kaldırımına, sanayisinden sokakta oynayan çocuğuna, evinde ailesini bekleyen analarımıza kadar sorunları en iyi ben bilirim. İçinizden biri olarak sorunları ve çözümlerini en iyi ben üretirim." diye konuştu.

Konuşması, dinleyenler tarafından sık sık alkışlarla kesilen Kocasinan Belediye başkan adayı İbrahim Özbek, 30 Mart yerel seçimleri öncesi hazırladığı ilçe halkının ekonomiden sosyal yaşama, çevre ve aile projelerini, seçildiği taktirde uygulamaya koyacaklarını belirterek seçmeninden oy istedi. Projeleri arasında yer alan 'Şeffaf Belediyecilik' projesiyle halkın sorunlarını, sokak sokak gezen ve yerinde çözüm üreten bir hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini belirten Özbek, "Seçildiğimiz taktirde başkanlığın kapısı halkımıza sonuna kadar açık olacak. Kocasinan ilçesinde yaşamın konforunu 122 mahalle de hissedecek. Bu seçimlerde bir oy bile çok önemlidir. Bir oy ülkelerin, şehirlerin, ilçelerin makus tarihini değiştirebilir. Belediye başkanlığı seçimlerinde baraj sorunu yoktur. İnandığınız ve güvendiğiniz adaylara oyunuzu vererek vatandaşlık görevimizi en iyi şekilde yapalım. Sizler oyunuzu verin, bizler de size hizmet için gece gündüz çalışalım." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar