BBP İl Başkanlığından Karabağlar Belediyesine ziyaret

BBP İzmir İl Başkanlığı, Karabağlar Belediyesini ziyaret etti. İl Başkanı Ahmet Bereket, İl sekreteri Serkan Uyar, İl yönetim kurulu üyesi Cebrail Tümer ve Karabağlar İlçe Başkanı Ali Şener'den oluşan heyet, yeni seçilen Muhittin Selvitopu’ya nezaket ziy.

Google Haberlere Abone ol
BBP İl Başkanlığından Karabağlar Belediyesine ziyaret

BBP İzmir İl Başkanlığı, Karabağlar Belediyesini ziyaret etti. İl Başkanı Ahmet Bereket, İl sekreteri Serkan Uyar, İl yönetim kurulu üyesi Cebrail Tümer ve Karabağlar İlçe Başkanı Ali Şener'den oluşan heyet, yeni seçilen Muhittin Selvitopu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Bereket, "İzmir’in en büyük ve en önemli ilçelerinden olan Karabağlar Belediye başkanlığına seçilmenizden ötürü sizi kutluyorum. Karabağlar'daki çalışmalarınızı son derece dikkatli ve yakından takip etmeye devam edeceğiz. Karabağlar'ın bir önceki dönemde görev yapan kurucu meclisinde il yönetim kurulu üyemiz Cebrail Tümer, BBP'li meclis üyesi olarak 5 yıl görev yaptı. Karabağlar ilçesiyle ilgili geçmiş dönemde yapılması gereken ama yapılmayanları ve Karabağlar ile ilgili diğer konularda bilgi birikimini Karabağlarda yaşayan vatandaşlarımızın daha iyi hizmet almaları adına her zaman sizlerle paylaşmaya hazırdır. Tekrardan yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, “BBP İl başkanının şahsında il yönetim kurulu ve ilçe başkanının yapmış olduğu ziyaretten son derce mutlu oldum. Amacım bütün Karabağlar halkının belediye başkanı olarak herkese eşit hizmet götürebilmek. Belediyemizin kapıları her türlü görüş ve önerileriniz için her zaman sizlere açıktır. Hizmet sürem boyunca Karabağları daha ileriye taşıyabilmek için var gücümle çalışacağım” dedi. CİHAN

Yorumlar