Batman'da yaz spor kursları açıldı

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 15 dalda açılan yaz spor kursları görkemli bir açılış ile hizmete girdi. 16 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda yapılan açılışa branş kursiyerleri ile antrenörleri katılım sağladı....

Google Haberlere Abone ol
Batman'da yaz spor kursları açıldı

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 15 dalda açılan yaz spor kursları görkemli bir açılış ile hizmete girdi. 16 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda yapılan açılışa branş kursiyerleri ile antrenörleri katılım sağladı. Açılışta konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, herkesin bu yaz spor yapması gerektiğini söyledi.

    15 BİN KİŞİ KAYIT YAPTIRDI

    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, 15 dalda 15 bin kişinin kayıt yaptırdığını söyledi. Ekinci, “Kapalı spor salonumuzun dışında, salon ve bodrum katları müsait olan okullarımızın salonları ile tüm spor tesislerini en iyi bir şekilde kullanacağız. Tüm kurs programlarımız belli olmuş. Branşlarda kayıt yapan sporcuların velileri ilgili antrenörlerle sürekli irtibat halinde olabilir ve çocuğunun gelişimini takip edebilirler." diye konuştu.

    Ekinci ayrıca tüm kursiyer ve antrenörlere başarılar diledi. Açılışta Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Burak Eren, Tesisler Şube Müdürü Halil Çöl, branş antrenörleri, kursiyerler ve veliler katılım sağladı.

CİHAN

Yorumlar