Batman’da il içi atamalar sıramatikle yapıldı

Batman Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik ile yetkili sendika temsilcisinin katılımıyla sıramatik çalıştırılarak il içi öğretmen atamaları gerçekleştirildi.Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarda görevli öğretmenlerden...

Google Haberlere Abone ol
Batman’da il içi atamalar sıramatikle yapıldı

Batman Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik ile yetkili sendika temsilcisinin katılımıyla sıramatik çalıştırılarak il içi öğretmen atamaları gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarda görevli öğretmenlerden 2014 yılı il içi nakil isteğinde bulunan öğretmenlerin yer değiştirme atamaları sıramatik sistemi kullanılarak gerçekleştirildi. Batman Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, yetkili sendika temsilcisiyle birlikte dağıtım butonuna tıklayarak atamaları gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Çelik, atama hakkı kazanan tüm öğretmenleri kutlayarak, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarda görevli 931 öğretmen, 2014 yılı il içi nakil isteğinde bulunmuştu. İl içi ataması ve yer değişikliği yapılan öğretmenlerden 65’i sınıf öğretmeni, 192’si de branş öğretmeni olmak üzere toplam 257 öğretmenin il içi atamasının gerçekleşti. Atamaları gerçekleştirilen öğretmenler, önümüzdeki günlerden itibaren kararnamelerini alabilecekler.

İl içi atamasında Maarif Müfettişleri Başkanı Abdulhakim Aslan ve atamalardan sorumlu Şube Müdürü Osman Atmalar da hazır bulundu. CİHAN

Yorumlar