Batman'da 34 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Batman'da jandarma ve emniyet ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 34 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Siirt'ten Batman'a bir araçla Gümrük Kaçağı...

Google Haberlere Abone ol
Batman'da 34 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Batman'da jandarma ve emniyet ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 34 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Siirt'ten Batman'a bir araçla Gümrük Kaçağı Sigara getirileceği bilgisi elde eden Batman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Batman-Beşiri İlçesi İnpınar köyü mevkiinde bahse konu aracı durdurarak arama yaptı. Araçta 12 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilerek muhafaza altına alındı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan Ö.K isimli şahıs hakkında işlem yapıldı.

Sınıra yakın illerden Batman'a ve buradan da batı illerine gümrük kaçağı sigara sevkıyatının gerçekleştirileceği bilgisini alan Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise şüpheli üç aracı takibe aldı. Söz konusu araçlarda yapılan aramada çeşitli markalarda toplam 21 bin 790 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan M.A, İ.Y., M.Ş.I. ve S.K. isimli şahıslar hakkında sigara kaçakçılığı yapmak suçundan yasal işlem başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar