Başsavcı vekilinden polis çifte: Gönül kırmayın, bol çocuk yapın

14 Şubat Sevgililer Günü’nde dünya evine giren polis memuru çiftin nikah töreninde şahitlik yapan Eskişehir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Celalettin Karanfil, genç çifte, "Gönül kırmayın, en az 3 çocuk yapın.

Google Haberlere Abone ol
Başsavcı vekilinden polis çifte: Gönül kırmayın, bol çocuk yapın

14 Şubat Sevgililer Günü’nde dünya evine giren polis memuru çiftin nikah töreninde şahitlik yapan Eskişehir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Celalettin Karanfil, genç çifte, "Gönül kırmayın, en az 3 çocuk yapın." tavsiyesinde bulundu.

Görücü usulüyle 6 ay önce tanışan Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şubesi'nde görevli polis memuru Ufuk Keskin (31) ile Maltepe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Elbi Kırıcı (24), 14 Şubat Sevgililer Günü'nde birbirlerine en güzel hediyeyi vererek dünya evine girdi. Tarihi Odunpazarı Kurşunlu Külliyesi Nikah Salonu’ndaki törende, genç çiftin nikah şahitliğini Eskişehir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Celalettin Karanfil ve Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürü Ayhan Gülbasar yaptı.

Nikah töreni ardından meslektaş çifte evlilik cüzdanlarını takdim eden Cumhuriyet Başsavcı Vekili Karanfil, genç çifte nasihatlerde bulundu. Ufuk ve Elbi çiftine ömür boyu mutluluklar dileyen Başsavcı Vekili Karanfil, “Evlilik hayatınızda olduğu gibi normal hayatta ta hiç bir şekilde gönül kırmayın. Hep sevgi ve hoşgörülü olun. En az 3 çocuk yapın. Hayırlı evlatlarınız olsun.” dedi.

Katılımcılara Sevgililer Günü mesajı da veren Karanfil, “Sevgililer Günü münasebetiyle içinde birazcık da olsa sevgi olan herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyorum. Sevgisi her neye dair olursa olsun. Sevmek, her şeyden daha güzeldir. Herkes birbirini sevsin.” diye konuştu. Ardından geline evlilik cüzdanını verdi.

“POLİSLE EVLENMEYİM DİYE HEP DUA ETTİM AMA HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ"

Damat Ufuk Keskin, evlilik yıl dönümünü ve Sevgililer Günü’nü tek hediyeyle kurtarmak için bu tarihi seçtiklerini anlattı. Keskin, “Görücü usulüyle tanışıp evlendik. Özellikle ben polisle evlenmeyi düşünmezken bir ay içerisinde evlilik planları yapmaya başladık ve bugünlere geldik. Allah’ım polisle evlenmeyi nasip etmesin diye dua ettim ama hayırlısı böyleymiş. Şimdi bir polisle evlendim. Allah mutluluğumuzu artırsın. ” ifadesini kullandı.




CİHAN

Yorumlar