Başkent’teki yangında anne oğul hayatını kaybetti

Ankara’da bir evde sabah saatlerinde çıkan yangında anne ve oğul hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Başkent’teki yangında anne oğul hayatını kaybetti

Ankara’da bir evde sabah saatlerinde çıkan yangında anne ve oğul hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinin ardından anne ve oğulun cansız bedenine ulaşıldı.

Yangın, sabaha karşı Etimesgut ilçesi Şehit Osman Avcı Mahallesi 64. Sokak'ta bulunan bir sitenin giriş katında çıktı. Alınan bilgiye göre, felçli Şükran Çınar (70) ile oğlu Baha Feridun Çınar'ın (38) beraber yaşadıkları evde sigaradan yangın çıktı. Yangın, kısa sürede evi sardı. Oğul Çınar’ın çığlık seslerine uyanan komşuları, binada bulunan yangın tüpleri ile müdahale etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını söndürerek evin içine girdi. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen anne oğul kurtarılamadı.

Komşuları, Feridun Çınar’ın yardım çığlıklarını duyduklarını, bunun üzerine yardım etmeye çalıştıklarını belirtti. Apartmanın yangın söndürme tüpleri ile müdahale ettiklerini ancak yeterli olmadığını anlatan Çınar ailesinin komşuları, Anne Çınar’ın yatalak olduğunu oğlunun ise annesine baktığını anlattı.

Olay Yeri İnceleme polislerinin evde yaptıkları incelemenin ardından, anne ve oğulun cenazeleri Ankara Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CİHAN

Yorumlar