Başkent'te toplantı ve gösteri yürüyüş alanları yeniden düzenlendi

Ankara Valiliği, merkez ve dış ilçelerde toplantı ve gösteri yürüyüşüne ait yer ve güzergahları yeniden düzenledi. Buna göre Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Yenimahalle ve Sincan ilçelerine ait ilk toplanma yeri,...

Google Haberlere Abone ol
Başkent'te toplantı ve gösteri yürüyüş alanları yeniden düzenlendi

Ankara Valiliği, merkez ve dış ilçelerde toplantı ve gösteri yürüyüşüne ait yer ve güzergahları yeniden düzenledi. Buna göre Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Yenimahalle ve Sincan ilçelerine ait ilk toplanma yeri, yürüyüş güzergahı, toplantı alanı, dağılış yönleri ile afiş ve pankart asma yerleri yeniden belirlendi.

Hak ve Hürriyetlerin Geliştirilmesi Amacıyla Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun, 'Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yer ve Güzergahı' başlıklı maddesi gereğince mevcut toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergahları, valilik makamı tarafından gözden geçirilerek yeniden belirlendi. İl merkezinde bulunan Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Yenimahalle ve Sincan ilçelerine ait ilk toplanma yeri, yürüyüş güzergahı, toplantı alanı, dağılış yönleri ile afiş ve pankart asma yerleri güncellenip değişiklikler yapıldı.

Ankara’da belirlenen toplanma alanları şunlar: Tandoğan Celal Bayar Bulvarı toplantı ve gösteri yürüyüş miting alanı, Tandoğan Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüş miting alanı, Abdi İpekçi Parkı toplantı ve gösteri yürüyüş miting alanı, Sıhhiye Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüş miting alanı, Hipodrom Alanı toplantı ve gösteri yürüyüş miting alanı, Kolej Kavşağı toplantı ve gösteri yürüyüş miting alanı, Etimesgut toplantı ve gösteri yürüyüş miting alanı, Pursaklar toplantı ve gösteri yürüyüş miting alanı, Keçiören toplantı ve gösteri yürüyüş miting alanı, Mamak 1 nolu toplantı ve gösteri yürüyüş miting alanı, Mamak 2 nolu toplantı ve gösteri yürüyüş miting alanı, Sincan 1 nolu toplantı ve gösteri yürüyüş miting alanı, Sincan 2 nolu toplantı ve gösteri yürüyüş miting alanı, Sincan 3 nolu toplantı ve gösteri yürüyüş miting alanı.

CİHAN

Yorumlar