Başkent’te nefes kesen polis hırsız kovalamacası

Ankara’da gece saatlerinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, akaryakıt çalmak isteyen 5 kişiyi kovalamaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Başkent’te nefes kesen polis hırsız kovalamacası

Ankara’da gece saatlerinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, akaryakıt çalmak isteyen 5 kişiyi kovalamaya başladı. Yaya olarak başlayan kovalamaca araçlarla devam etti. Kaçamayacaklarını anlayan 5 zanlıdan ikisi saklandıkları yerde kıskıvrak yakalandı.

Dumlupınar Bulvarı yakınlarındaki bir sokakta park halindeki kamyonlardan akaryakıt hırsızlığı yapmak isteyen 5 kişinin olduğu ihbarını alan polis ekipleri hemen olay yerine geldi. Polislerin geldiğini fark eden 5 zanlı yaya olarak kaçmaya başladı. Yakın bir yere bıraktıkları 06 DVK 45 plakalı araçlarına binen zanlılar Dumlupınar Bulvarı'na çıktı. Polis ekipleri de kaçan zanlıların peşine düştü. Zanlılar Dumlupınar Bulvarı’ndan yeni açılan 1071 Malazgirt Bulvarı'na çıktı. Burada da polisten kaçamayan zanlılar ara sokaklara girerek izlerini kaybettirmek için Cevizlidere Caddesi'ne çıktı. Polis ekiplerinden daha fazla kaçamayacaklarını anlayan zanlılar, Yukarı Öveçler Mahallesi 1288 Sokak'ta araçlarını bırakarak gecekondu bölgesine dağıldı.

Bölgeyi abluka altına alan polis ekipleri kısa sürede 5 kişiden 2'sini saklandıkları yerlerden çıkartarak gözaltına aldı. Üzerlerinden kimlik çıkmayan ve yaşları 20 - 25 arasında değişen iki şahıs kelepçelenerek emniyet müdürlüğüne götürüldü. Zanlıların kamyonlardan akaryakıt çalmak için kullandıkları hortum ve bidonları olay yerinde bıraktıkları öğrenildi. Zanlıların kaçarken kullandıkları araç, detaylı incelenmek üzere çekiciyle emniyet otoparkına götürüldü. Polis ekiplerinin kaçan diğer 3 zanlıyı yakalamak için çalışmaları sürüyor. CİHAN

Yorumlar