Başkent, Düğün ve Evlilik Fuarı’na hazırlanıyor

Düğün ve Evlilik Fuarı 'Düğün Ankara 2014', Anadolu’da en fazla evlilik yapılan il olan Ankara’da ikinci kez gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol
Başkent, Düğün ve Evlilik Fuarı’na hazırlanıyor

Düğün ve Evlilik Fuarı 'Düğün Ankara 2014', Anadolu’da en fazla evlilik yapılan il olan Ankara’da ikinci kez gerçekleşecek. Evlilik hazırlığı yapan çiftler fuarda, tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında bulabilecek.
Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından organize edilen Düğün ve Evlilik Fuarı, 22-26 Ocak tarihleri arasında ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.
Geçtiğimiz yıl 4 bin metrekare alanda gerçekleşen fuar, bu yıl 5 bin metrekare alanda gerçekleşecek. 2013 yılında 10 bin 248 kişinin ziyaret ettiği fuarı bu yıl çevre illerle birlikte 20 bin ziyaretçi katılması bekleniyor.

EVLİLİKLE İLGİLİ HERŞEY OLACAK

Proje Koordinatörü Erdinç Salcı, fuarla ilgili olarak, “Gelen istekler ve değerlendirmeler sonucu fuarı bu sene 5 gün olarak planladık. Girişin ücretsiz olduğu fuarda, ziyaret saatlerini de 11.00-21.00 olarak yeniden düzenledik. Evlenecek çiftlerin, gelinlikten damatlığa, organizasyon firmalarından nikah ve balo salonuna, fotoğraf stüdyosundan çeyiz, dekorasyon ve mobilyaya kadar her şeyi bir arada bulabilecekleri, sürprizlerle dolu çok özel bir fuar gerçekleştireceğiz.” dedi.

ANKARA’DA 68 BİN 626 ÇİFT EVLENDİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; 2013 yılında evlenen çiftlerin sayısı bir önceki yıla göre yüzde 1,9 artarak 603 bin 751’e yükseldi. Aynı istatistiğe göre, İstanbul’dan sonra en çok evliliğin yapıldığı kent olan Ankara’da 36 bin 191 ve bölge itibariyle de 68 bin 626 evlilik gerçekleşti.


CİHAN

Yorumlar