Başkan Yılmaz’dan kasaplara modern mezbahane sözü

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kasaplar Odası tarafından düzenlenen etkinlikte kasaplarla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yılmaz’dan kasaplara modern mezbahane sözü

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kasaplar Odası tarafından düzenlenen etkinlikte kasaplarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, Samsun’a yakışan modern, hijyenik, her türlü imkanı olan mezbahane ya da mezbahaneler için çalışma başlattıkları müjdesini verdi.

    Samsun şehir kulübünde düzenlenen programa Başkan Yılmaz Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, odanın üyeleri ve aileleri, AK Parti kadın ve gençlik kollarından yöneticiler ve üyeler, bazı işadamları ve bürokratlar katıldı.

    Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, “Başkanımıza arkasında olduğumuzu göstermek istedik. Önümüzdeki süreçte bir seçimimiz var. Allah nasip ederse bütün gücümüzle ve elimizden ne geliyorsa bütün kasap camiası olarak sayın başkanımızın arkasında olduğumuzu dile getirmek için buradayız.” diye konuştu.

    Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz gelecek dönemde Samsun'a modern bir mezbahane kazandıracakları müjdesini verdi. CİHAN

Yorumlar