Başkan Yılmaz: Teknoloji hayatımızın vazgeçilmez bir parçası

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiğini belirterek, "Tabii bu bizlerin bütçelerini de ister istemez etkiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yılmaz: Teknoloji hayatımızın vazgeçilmez bir parçası

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiğini belirterek, "Tabii bu bizlerin bütçelerini de ister istemez etkiliyor. Ancak bu gelişmenin dışında da kalmak mümkün değil.” dedi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Sony firmasının yeni ürünlerinin tanıtımı amacıyla düzenlediği etkinliğe katıldı. Sony Samsun Temsilciliği tarafından Anemon Otel’de organize edilen etkinliğe Sony Türkiye ve Japonya temsilcileri ile etkinlik kapsamında bir söyleşiye katılacak ünlü fotoğrafçı ve belgeselci Coşkun Aral da geldi.

Etkinliğin başında konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bugün Sony firması ürün perspektifi ile ilgili yeni ürünlerini Samsun’da sunmak, Samsun halkına ve Samsun halkıyla birlikte Türkiye’ye tanıtmak için bizleri bir araya getirdi. Teknolojideki müthiş gelişim ve değişimlerin sunulacağı bu toplantı beni de gerçekten heyecanlandırdı. Teknoloji gerçekten baş döndürücü bir hızla gelişiyor ve değişiyor. Tabii bu bizlerin bütçelerini de ister istemez etkiliyor. Ancak bu gelişmenin dışında da kalmak mümkün değil. İster istemez bu değişimi takip etmek ve izlemek zorundayız. Bu hayatımızın bir parçası artık.” diye konuştu.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy da Sony firmasının ilkini Samsun’da gerçekleştirdiği böyle bir etkinlikte bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Teknoloji hızla ilerliyor ve günlük yaşamımızın ayrılmaz bir parçası oldu. Dünyanın önemli teknoloji şirketlerinden birisinin yeni ürünlerini ilk kez Samsun’dan Türkiye’ye tanıtacak olmasından da şehrimiz adına keyif ve mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar