Başkan Yıldırım'a miniklerden ziyaret

Özel Erciyes Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri, Kayseri Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'ı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yıldırım'a miniklerden ziyaret

Özel Erciyes Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri, Kayseri Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'ı ziyaret etti.

Meclis salonunda gerçekleşen ziyarette minik öğrencilere kolejin ilköğretim okulu müdürü Ali Baykal, ortaokul müdürü Erdem Örnek, sınıf öğretmenleri Ferda Alkan ve Özlem Akarsu eşlik etti. Sohbetten önce minik öğrencilere meyve suyu ikram edildi.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, öğrencilere ilçe ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Yıldırım, konuşmasının ardından miniklerin sorularını cevapladı. Küçükler, belediye işçilerinin nasıl alındığı, nasıl belediye başkanı olduğu, kaldırımların nasıl yapıldığı, çiçeklerin nasıl yetiştirildiği gibi konuların yanı sıra herkesin kendisine oylarını nasıl verdiği gibi dikkat çeken sorular da sordu.

Başkan Yıldırım minik öğrencilerin bütün sorularını cevaplarken, kendilerine derslerine çok çalışıp büyüdüklerinde bu koltuklarda kendilerinin hizmet etmesi tavsiyesinde bulundu: "Hizmetlerimizi gelecek nesillerimiz yani sizler için gerçekleştiriyoruz. Sizler çevrenize iyi sahip çıkın. Bu makamlar bu ülkenin geleceği sizin ellerinizde. Derslerinize iyi çalışır başarılı bireyler olursanız bu ülkeyi sizler yönetirsiniz."

Özel Erciyes Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Ali Baykal, kendilerini misafir etmelerinden ve yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Yıldırım'a teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar