Başkan Yaşar’dan İABB ziyareti

İç Anadolu Belediyeler Birliği’nin (İABB) 48. Olağan Meclis Toplantısı’nda, birliğe başkan seçilen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, birliğin binasında ilk personel toplantısını yaptı. Personelle ilk kez tanışan ve başkan...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar’dan İABB ziyareti

İç Anadolu Belediyeler Birliği’nin (İABB) 48. Olağan Meclis Toplantısı’nda, birliğe başkan seçilen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, birliğin binasında ilk personel toplantısını yaptı.

Personelle ilk kez tanışan ve başkan seçilmesinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Yaşar, “Yeni yönetim olarak çok çalışacağız. Bu birliğin amacı maddi açıdan olanağı bulunmayan belediyelere imkan sağlamaktır, destek çıkmaktır. Bu yüzden elimizden gelen yardımı yapacağız.” dedi.

“SES GELECEK, BAŞARI GELECEK”

Birliğe üye olan belediyeler hakkında bilgi alan ve birliğin çalışmalarına ilişkin personelle sohbet eden Yaşar, başarılı olmanın ilk kıstasının çalışmak olduğuna vurgu yaparken, “Ben bir yere adımı verdiysem, o yere ses gelecek, başarı gelecek.” diyerek, bu hedefler doğrultusunda, İABB’ye üye olan tüm belediyelere parti ayırmaksızın eşit davranacağını söyledi.

CİHAN

Yorumlar