Başkan Yaşar’a sarı baretlilerden destek

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçenin düzgün yapılaşmasını sağlayan sarı baretli emekçilerle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar’a sarı baretlilerden destek

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçenin düzgün yapılaşmasını sağlayan sarı baretli emekçilerle bir araya geldi. Düzenlenen toplantıyla müteahhit, mühendis ve mimarları ağırlayan Yaşar, 5 yıl boyunca Yenimahalle’nin dev projelerini inşaatçılara tanıttı.

    Türkiye’de ilk kez bir belediyenin gerçekleştirmiş olduğu ‘Dijital İmar Arşivi’ uygulamasında işlerinin oldukça kolaylaştığını belirten mühendis ve mimarlar, sağlam projeler gerçekleştirdiği ve ücretlerin düzenli bir şekilde yatırıldığı için de Yenimahalle Belediyesi ile çalışmanın bir ayrıcalık olduğunu kaydetti.

    Yaşar, “Siz değerli müteahhit, mühendis ve mimarların sıkıntılarını biliyorum. Sizlerin ve vatandaşın işlerini kolaylaştırmak önceliğim oldu. Mümkün olduğu takdirde imar ve iskân konusunda her zaman sizlere ve vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştık. Belediyemiz de düzgün bir çalışma var, kaynaklarımız çok güçlü. Dijital arşivle sizlere rahat bir nefes aldırdık. Burada bekleyerek zamanınızı harcamıyorsunuz.” dedi.

    “DOĞRULARIN BELEDİYESİ”

    Yaşar’ın, Yenimahalle’de yapılan dev projelerle ilçeyi tüm dünyaya duyurduğunu söyleyen mühendisler, “Bu 5 yıl içerisinde Yenimahalle, doğruların belediyesi oldu. Eskiden belediyelerle hiç iş yapmak istemezdik. Paramız düzgün ödenmezdi. Ama Başkan Yaşar’la çalışmak bir mühendisin şansı diyebiliriz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar