Başkan Yaşar sokak sokak dolaşıyor

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar sokak sokak dolaşıyor

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ev ziyaretlerini, site ve dernek toplantılarını sürdüren Başkan Yaşar’a CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan da eşlik ediyor.
    
    Son olarak Batıkent ve Barış Mahallesi’nde site toplantıları gerçekleştiren Yaşar, mahalle muhtarları ve vatandaşlara projelerinden söz etti. Yaşar, ardından Su ve Kanalizasyon Çalışanları Derneği ve Nevşehir Hacıbektaş Aşağıbarak Köyü Derneği ile toplantı gerçekleştirdi. Sonraki durağı, Gazi Mahallesi CHP Temsilcilik Seçim Bürosu olan Yaşar, kadınlarla bir araya geldi. OSİAD Başkanı Adnan Keskin’in de katılımıyla vatandaşlarla buluşan Yaşar, son olarak Topuz ailesinin misafiri oldu.

    BİRLİK VURGUSU

    Yenimahalleli vatandaşlara hizmet etmekten onur duyduğunu dile getiren Yaşar, kimseyi ötekileştirmediğinin, bugüne dek her kesime eşit hizmet ettiğinin altını çizdi. Vatandaşa her zaman fikrini sorduğunu kaydeden Yaşar, şunları söyledi: "İçinize sinmeyen hiçbir projeye imza atmadık. Doğduğum toprakları unutmadım, doyduğum topraklara da sahip çıkıyorum. Bana oy verenlerin başını öne eğecek bir şey yapmadım. İnsan odaklı hizmeti benimsedim. Hukukun üstünlüğünü benimseyen, gelir dağılımının eşit olduğu bir sosyal devletin özlemini duyuyorum. Demokrasi şöleni içinde bir seçim süreci diliyorum." CİHAN

Yorumlar