Başkan Yaşar, Mansur Yavaş'a destek yemeğine katıldı

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eski İl Genel Meclisi üyesi Yaşar Öztürk tarafından Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş için verilen yemeğe katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar, Mansur Yavaş'a destek yemeğine katıldı

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eski İl Genel Meclisi üyesi Yaşar Öztürk tarafından Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş için verilen yemeğe katıldı. Çeşitli partilerden eski ve yeni il başkanları, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, milletvekilleri ve vatandaşlar Mansur Yavaş’a destek için bir araya geldi.

Kürsüye çıkarken herkesi selamlayan Mansur Yavaş, partililerden büyük ilgi gördü. Yaşar Öztürk’e ve partililere destekleri için teşekkür eden Yavaş, 30 Mart yerel seçimlerinde kazanmayı hedeflediklerini belirtti. Ankaralı için elinden gelenin fazlasını yapacağını dile getiren Yavaş, şunları söyledi: “Ankara için daha önce de aday olmuştum. O dönemde en önemli sorunların ulaşım ve su olduğunu görmüştük. Bugün görüyorum ki Ankara’nın en büyük sorunu Melih Gökçek ve bizim de en büyük projemiz Melih Gökçek’ten kurtulma projesidir.” şeklinde konuştu.

“AYAĞA KALKMA ZAMANI”

Önyargıların yıkılması ve 12 Eylül siyasetinin ortadan kalkması için bir araya geldiklerini bildiren Yavaş, şunları söyledi: “İnsanlarımızı ötekileştirmeden sahip çıkacağız. Ankara’ya sahip çıkacağız. Bugün yetkilerin büyük çoğunluğu büyükşehir belediye başkanında toplanıyor. Bunun değişmesi lazım. En az yüzde 51 ile kazanmayı hedefliyoruz. Ankaralının ayağa kalkma zamanı geldi. Rakibimizin siyaset felsefesi iftira, karalama üzerine kurulu. Hiçbir değer yargısı kalmamış insanların koltuk sevdası yüzünden yapmayacağı şey yoktur. Biz korkmuyoruz. Ankara ve Ankaralı için güç birliği yaptık. Desteklerinizi bekliyoruz.”

YAŞAR’DAN YAVAŞ’A DESTEK

Çeşitli partilerden insanları bir arada görmekten mutluluk duyduğunu kaydeden Yaşar, Mansur Yavaş’ı ve kendisini destekleyen herkese teşekkürlerini iletti.

Türkiye’nin kaynaklarını haysiyetli kullanacak kişilere ihtiyaç olduğunun altını çizen Yaşar, “Herkes sorumluluğunu bilmeli ve ona göre hizmet etmeli. Türkiye’nin yanı sıra Başkent Ankara’nın kaynakları, çocuklarımızın geleceği için doğru ve dürüst kullanılmalı. 5 sene içerisinde 64 senede yapılanın fazlasını yaptım. Bugün sıra Ankara’yı sevenlerdedir. İyi hizmet, kalıcı eserler ve değer görmek için demokrasiyi içselleştirmiş bir belediye başkanına ihtiyacımız var. Yavaş, Ankara halkını düşünüyor, seviyor ve hizmet etmek istiyor. Ankaralının ona sahip çıkacağını biliyoruz.” diye konuştu.

"ANKARA İÇİN HAYSİYET MESELESİ"

Yaşar Öztürk, 30 Mart yerel seçimlerinin Ankara için çok büyük önemi olduğuna değindi. Güzel Ankara için Mansur Yavaş’ın Allah’ın lütfu olduğunu ifade eden Öztürk, “Bu tür etkinlikleri devam ettireceğiz. Tanıdığım, tanımadığım birçok partiden insan bugün burada Mansur Yavaş’ı desteklemek için bir araya geldi. Seçimlere az kaldığı için hepiniz gibi ben de heyecanlıyım. Bu, Ankara için haysiyet meselesidir. Uzun yıllardan beri belediye başkanlığı yapan Melih Gökçek, koltuğu inşallah Mansur Yavaş’a bırakacak. Böylece, Ankara benliğini kazanacak ve Ankaralı hak ettiği hizmeti görecek.” dedi.


CİHAN

Yorumlar