Başkan Yaşar, küçük beylerin kirvesi oldu

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet törenlerinde bu yıl, 678 çocuk sünnet oldu. Erkekliğe ilk adımını atan küçük beyleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yalnız bırakmadı. Kirvelik...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar, küçük beylerin kirvesi oldu

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet törenlerinde bu yıl, 678 çocuk sünnet oldu. Erkekliğe ilk adımını atan küçük beyleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yalnız bırakmadı. Kirvelik yapan Yaşar, ağlayan çocukları da teselli etti.

Yenimahalle Belediyesi Sağlık Merkezi, Yenimahalleli minikleri ağırladı. Sünnet töreni için özel olarak hazırlanan merkezde 678 çocuk, sünnet oldu.

Uzman doktorlar eşliğinde sağlıklı ve hijyenik ortamda gerçekleşen sünnet töreninde psikolog ve sosyal hizmet uzmanı da çocukları sünnete hazırladı. Ayrıca engelli minikler için işaret dili tercümanı hazır bulundu.Aileleri ve minikleri bu özel günde yalnız bırakmayan Yaşar, "Bugün çocuklarımız sünnet oluyor. Bu özel güne Yenimahalle Belediyesi olarak en iyi şekilde hazırlandık. Çocuklarımızın kirvesi de ben olacağım." dedi.

21 HAZİRAN’DA DÜĞÜN VAR

Çocuklara güzel bir gelecek hazırlamak hedefinde olduklarını kaydeden Yaşar, "Toplumun her kesimini kucaklamaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın iyi ya da kötü gününde yanlarında oluyoruz. 21 Haziran’da Yakacık Mesire Alanı’nda bugün sünnet olan çocuklarımıza güzel bir sünnet düğünü yapacağız, eğleneceğiz, kenetleneceğiz." ifadelerini kullandı.

Sünnet olan çocukların ellerini tutarak destek olan Yaşar, ailelerle birlikte küçük beylerin başında bekledi. Sünnet töreni için rengarenk süslenen sağlık merkezinde palyaçolar da minikler için hazır bulundu. Çocuklarla oyunlar oynayan palyaçolar, miniklere sünnet korkusunu unutturdu.

CİHAN

Yorumlar