Başkan Yaşar: Güzel sözler duymak, insanı gençleştiriyor

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez Batıkent semtindeki Akçakent Sitesi’nde oturan Şenler Ailesi’ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar: Güzel sözler duymak, insanı gençleştiriyor

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez Batıkent semtindeki Akçakent Sitesi’nde oturan Şenler Ailesi’ni ziyaret etti. Hem aile bireyleriyle hem de site sakinleriyle sohbet eden Yaşar, “Siyasetin güzel yanı yaptığınız işlerin halk nazarında takdir görmesi ve halkın gönlünü almaktır. Güzel sözler duymak, insanı gençleştiriyor. Hoş bir seda bırakıyorsanız, insanları mutlu ediyorsanız kendinizi şanlı sayabilirsiniz.” dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yaşar’a özellikle hanımların ilgisi yoğun oldu. “Doğduğum toprakları seviyorum ama doyduğum toprakları daha çok seviyorum” diyerek Yenimahalle sevgisini anlatan Yaşar, gelecek kuşaklara daha güzel bir Yenimahalle bırakma hedefinde olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz 5 yılda verdiği sözleri fazlasıyla yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Yaşar, “Karşınıza başım dik geldim. 5 yıl önce bir heyecanla işe başladım. 64 senede yapılanın 3 katını Yenimahalle’de yaptım. Bize oy verenlerin de vermeyenlerin de belediye başkanı oldum. Bu 5 yılda Yenimahalle; engellileri, gençleri, kadınları, yaşlıları, esnafları kazandı” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin kamu kaynaklarını kendi parası gibi kullanacak dürüst devlet adamlarına ihtiyacı olduğunu belirten Yaşar, yerel seçimlerin demokrasi şöleni, sevgi ve barış içerisinde geçmesini temenni etti.

Evin çocuklarıyla da yakından ilgilenen Yaşar, kendisi için hazırlanan çeşit çeşit ikramların tadına bakmayı da ihmal etmedi. Yaşar’ı dikkatle dinleyen site sakinleri, bu güzel sohbet için Yaşar’a teşekkürlerini iletti. CİHAN

Yorumlar