Başkan Yaşar, gazetecilerle paintball oynadı

Yenimahalle Belediyesi tarafından MTG Paintball merkezinde düzenlenen Basın Paintball Turnuvası Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da silah kuşanmasıyla başladı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar, gazetecilerle paintball oynadı

Yenimahalle Belediyesi tarafından MTG Paintball merkezinde düzenlenen Basın Paintball Turnuvası Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da silah kuşanmasıyla başladı. Silahlar yerine boyaların renklendirdiği basın turnuvasının açılış maçı, izleyicilerin büyük bir keyif ile izlediği birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan Yaşar, açılışını yaptığı turnuvada medya mensupları tarafından vurularak oyun dışı kaldı. Show TV, Kanal D, ATV, Fox, Kanaltürk, Habertürk, Bloomberg, Habertürk Gazetesi, A Haber, Kanal A, Art 1 TV, Bugün Gazetesi, Yenimahalle Basın Merkezi, Çin medyası ve Angara Gazetesi, Haber Angara TV ve yerel medyanın da katıldığı 8’er kişilik gruplardan oluşan 20 takım kıyasıya yarışacak.
MTG Paintball Eskişehir Yolu 28’inci km'deki merkezde bir araya gelen basın mensupları, bir hafta sürecek turnuvada ilk üçe girebilmek için yarışacak.

"SAVAŞ SADECE OYUNLARDA OLSUN"

Turnuvanın ilk gününde vurulan Yaşar, dostluk ve kardeşliğe dikkat çekerek silahlar yerine boyaların renklendirdiği, kalemlerin silah değil kamuoyunu bilgilendiren onurlu bir görevin temsilcisi olduğunu kaydetti. Yaşar, "Türkiye’de özellikle Ankara’da malum gündem çok yoğun. Yoğun iş temposuna bir nebze olsun ara vermek, basın emekçilerini yerel seçimler öncesinde, eğlendirmek, moral ve motivasyonlarını artırmak istedik. Dilerim savaşlar sadece böyle oyun alanlarında oılsun.Burada hep birlikte güzel birkaç gün geçireceğiz. Tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum." dedi.
CİHAN

Yorumlar