Başkan Yaşar, 25 taksi durağını açtı

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 25 taksi durağı, Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla halkın hizmetine açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar, 25 taksi durağını açtı

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 25 taksi durağı, Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla halkın hizmetine açıldı. Modern bir şekilde dizayn edilen taksi durakları taksici esnafının ve gece geç saatlerde taksi arayan vatandaşların huzuru için özel olarak tasarlandı.

    Ankara Umumi Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Zafer Şener ve Yardımcısı İzzet Yıldırım ile taksi duraklarının kurdelesini kesen Yaşar, 25 taksi durağının açılışının ardından Yenimahalle’de 20 taksi durağı daha yapılacağını belirterek o zaman taksi durağı sorunu kalmayacağını ifade etti.

    DURAKLARDA TAM KONFOR

    Yenimahalle genelinde 25 taksi durağını görkemli bir törenle açan Yaşar yaptığı konuşmasında “Şoför esnafımızın kamu binası olarak gördüğüm taksi duraklarının 25 tanesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Taksi durakları taksici esnafımızın rahat çalışması için yapılsa da, gece yolunu kaybetmiş insanları ağırlayacak bir yer yapmayı amaçladık. 20 tane daha taksi durağı yapılınca ilçede taksi durağı sorunu kalmayacak. 5 senedir Yenimahalle halkının verdiği güvenle rahat ediyorum. 5 yılda çok şey değişti, ilçenin bambaşka yüzünü ortaya çıkarttık. Biz halkımız için varız.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar