Başkan Türkyılmaz: Mudanya'da ilk önce tarihi yapıları ayağa kaldıracağız

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve üyeleri, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a tebrik ziyaretinde bulundu.Ziyarette konuşan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Türkyılmaz: Mudanya'da ilk önce tarihi yapıları ayağa kaldıracağız

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve üyeleri, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, İMSİAD olarak Mudanya’da hem Mudanyalıların hem de Mudanya’ya ziyarete gelenlerin beğenilerini kazanacak farklı projeler gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi. Hayri Türkyılmaz’ı kutlayan Mescioğlu, "Üzerimize düşeni yaparak Mudanya’nın değerlerine yenilerini eklemek istiyoruz. Görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.

İMSİAD Bursa Şubesi Yönetiminin tebrik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayri Türkyılmaz, “Mudanya için güzel projelerimiz var. İlk önce tarihi yapılarımızı ayağa kaldıracağız. Daha sonra otopark sorunumuzu çözeceğiz. Turizm ile ilgili de daha farklı çalışmalar gerçekleştireceğiz. Biz Mudanya’nın başında olduğumuz sürece her şey çok güzel olacak. Eşitlik ve adalet ile dürüst ve şeffaf bir belediye olacağız.” şeklinde konuştu.

Başkan Namık Ziya Mescioğlu, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a plaket takdim etti.

CİHAN

Yorumlar