Başkan süpürgeyi eline aldı sokakları süpürdü

‘Daha temiz bir Keskin için el ele’ kampanyası başlatan Keskin'in BBP'li Belediye Başkanı Dede Yıldırım, bütün sokağı tertemiz yaptı. Eline süpürge alarak çalışmanın startını veren Belediye Başkanı Dede Yıldırım, başlattıkları...

Google Haberlere Abone ol
Başkan süpürgeyi eline aldı sokakları süpürdü

‘Daha temiz bir Keskin için el ele’ kampanyası başlatan Keskin'in BBP'li Belediye Başkanı Dede Yıldırım, bütün sokağı tertemiz yaptı.

Eline süpürge alarak çalışmanın startını veren Belediye Başkanı Dede Yıldırım, başlattıkları çalışmayla temizliğin sorun olmaktan çıkacağını söyledi. 2 aydır eksiksiz maaş alan belediye personeline, şimdi de şehre uygun şekilde hazırlatılan iş elbiseleri dağıtıldı. Belediye tarafından hazırlatılan yazlık elbiseler itfaiye, zabıta, fen işleri, garaj ve temizlik işleri birimleri personeline dağıtımını gerçekleştirdi.

Belediye ekipleri bir yandan yeşillendirme, diğer taraftan kaldırım ve yolların onarım çalışmalarına devam ediyor. Yıllardır yapıldığı gibi duran ve hizmet yapılmadığı için yıpranan ilçe girişinin kaldırım taşları yenileniyor. Başkan Yıldırım’ın talimatı ile harekete geçen ekipler ilçe girişi yolunun orta refüjünün kaldırım taşları yenilenirken, ağaçlarında bakımının yapılacağı söylendi.

Keskin ilçe halkının birinci önceliğinin temizlik ve su olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Yıldırım, “Halkımızın memnuniyeti bizim önceliğimiz. Bugün ilçemizde daha temiz bir Keskin için el ele kampanyamızı başlatıyoruz. Eksiklerimiz yok değil. Araç gereç eksiğimiz, personel eksiğimiz var. İnşallah bu eksikleri de gidererek ilçemizde temizlik sorun olmaktan çıkaracağız. Aldığımız ilk tepkiler oldukça olumlu, halkımızın memnuniyeti bizim memnuniyetimiz olacak.” dedi. CİHAN

Yorumlar