Başkan Sözlü ve Vali Büyük, Adana’nın geleceğinden umutlu

Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette ilk sözü alan Vali Büyük, hem yürüyen hizmetlerin verimliliğini iyileştirmek için hem de daha köklü sorunları değerlendirmek...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Sözlü ve Vali Büyük, Adana’nın geleceğinden umutlu

Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette ilk sözü alan Vali Büyük, hem yürüyen hizmetlerin verimliliğini iyileştirmek için hem de daha köklü sorunları değerlendirmek için birlikte çalışacaklarını söyledi. Kamuoyunun önünde olmadan da bazı çalışmalar yapacaklarını belirten Büyük, “Geldiğimden bu yana Adana’yı değerlendirmeye çalışıyorum. Mutlaka eksikler vardır ama genel itibariyle olumlu tabloyu görüyoruz. Gelecek adına da ümit vadeden görüntü mevcut. Siz de belediyecilikte uzun bir tecrübeye sahipsiniz. İnşallah birlikte güzel hizmetleri, uyumlu bir şekilde, işbirliği içerisinde sürdürmeye çalışacağız.” dedi.

Yaklaşık 2 ay önce göreve başladığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de “Önümüzdeki 5 yılda Adana’nın yeni valisi ve yeni belediye başkanı olarak görev dönemlerimizi tarif edebiliriz. Bu dönemde en çok dikkat edeceğimiz şey; Adana’nın tek yürek, tek vücut olması hususunda bir dayanışma ruhunu vücuda getirme noktasında üzerime düşeni yerine getirmek olacak. Başta şehrimize, hemşehrilerimize, ülkemize ve milletimize bu bütünlüğün içerisinde hizmet vermenin gayreti içinde olacağız.” diye konuştu.

Başkan Hüseyin Sözlü, sözlerini şöyle tamamladı: “Tecrübenizden istifade ederek Adana’da huzurlu, verimli, kenti ayağa kaldıracak çalışma dönemini birlikte geçireceğimizden şüphemiz yok. Bu konuda mülki amirimiz olarak hem tecrübenize hem de samimiyetinize yürekten inanıyoruz. Adana’da da gelmiş olduğunuz şu kısa dönem içinde oluşan olumlu ve güzel bir hava var.”

CİHAN

Yorumlar