Başkan Sözlü Kozan'ın köylerini gezdi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan’ın Tepecikören, Tekeli ve Çöbük köylerini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Sözlü Kozan'ın köylerini gezdi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan’ın Tepecikören, Tekeli ve Çöbük köylerini ziyaret etti. İlk olarak Tepecikören köyüne giden Başkan Sözlü, burada kurbanlar kesilerek, dualarla karşılandı. Köylülerle tek tek selamlaşan, hal ve hatırlarını soran Sözlü, seçimde partisine ve kendisine gösterilen teveccühe teşekkür etti.

Kendisine gösterilen güvene hizmet ederek layık olmaya çalışacağını belirten Hüseyin Sözlü, “Biz seçim sürecinde de söyledik, makamları değil gönülleri fethetmeye talibiz. Sizlerle kucaklaşmak, sohbet etmek, sorunlarınızı dinlemek için buradayız. Biz memleket çocuğuyuz. Sizlerin bir parçasıyız. Bizim her köyde akrabalarımız, bağımız var. Bu nedenle sizlere hizmet etmek bizim için bir şereftir.” dedi.

“Sizleri başı dik, sırtı pek, refah toplumunun bir parçası haline getirmek istiyoruz.” ifadesini kullanan Hüseyin Sözlü, tarımsal altyapının da güçlenmesi için destek olacaklarını kaydetti. Başkan Hüseyin Sözlü, içme suyu altyapı gibi sorunları da kısa sürede çözmek istediklerini belirtti.

Köy ziyaretlerine Tekeli ve Çöbük köyleriyle devam eden Hüseyin Sözle, bu ziyaretlerin, demokrasinin bir gereği olarak halkın seçtiği bir siyasetçinin halkın ayağına gitmesinin bir işareti olarak değerlendirilmesini istedi. Hüseyin Sözlü, Çöbük köyünde kendisi için hazırlanan pastayı kendi elleriyle çocuklara yedirdi. Hüseyin Sözlü’nün köy ziyaretlerine İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan da katıldı. CİHAN

Yorumlar