Başkan Sözen, birinci güreşçiyi Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 15. Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri'de dereceye giren güreşçiyi Cumhuriyet altınıyla ödüllendi. 2014 yılının Türkiye'de mayıs ayının ilk yağlı pehlivan güreşlerinin yapıldığı...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Sözen, birinci güreşçiyi Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 15. Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri'de dereceye giren güreşçiyi Cumhuriyet altınıyla ödüllendi.

2014 yılının Türkiye'de mayıs ayının ilk yağlı pehlivan güreşlerinin yapıldığı 15. Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde büyük orta büyük boyda birinci olan Manavgatlı güreşçi Şahali Kurt'u Başkan Sözen, makamında kabul ederek elde ettiği başarı için tebrik etti.

Sözen, rakiplerini yenen Şahali Kurt'u Cumhuriyet altını takarak ödüllendirdi.

Bu sene 3. Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin 28 Eylül'de yapılacağını belirten Sözen, ata sporunun Manavgat'ta yaşatmaya kararlı olduklarını söyledi.

Ata sporunu yaşatmada yağlı güreşçilere her zaman destek olduklarını olmaya da devam edeceklerini anlatan Sözen, "Pehlivanımız Şahali Kurt'un birinci olması bizi çok mutlu etti. Pehlivanımızın gelecekte çok büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Ata spormuzu yaşatmak için sporcularımızı her zaman destek olduk olmayada devam edeceğiz. " dedi. CİHAN

Yorumlar