Başkan Savaş: Gönülleri yıkarsanız yapılan hizmetin hiç bir anlamı yok.

Erzin İlçesini ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, ''Biz Hatay'ın birliğinden beraberliğinden söz ettik. Kardeşliğinden söz ettik, geçmiş beş yıl hizmet süresinde bunu yapmak için bütün gücümüzü kulandık....

Google Haberlere Abone ol
Başkan Savaş: Gönülleri yıkarsanız yapılan hizmetin hiç bir anlamı yok.

Erzin İlçesini ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, ''Biz Hatay'ın birliğinden beraberliğinden söz ettik. Kardeşliğinden söz ettik, geçmiş beş yıl hizmet süresinde bunu yapmak için bütün gücümüzü kulandık. Bundan sonrada ''Önce huzur sonra hizmet'' anlayışı ile için çapa sarf edeceğiz. Zaferi biz kazanmadık. Hatay halkı kazandı. Bizde bu hizmet yarışında çıtayı en yükseğe çıkarmaya çalışacağız.'' dedi.

CHP'den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Doç.Dr. Lütfü Savaş ilçeleri ziyaret ediyor. Bu kapsamda partisinin Milletvekili Mevlüt Dudu ile birlikte Erzin'e gelen Lütfü Savaş, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ve yetkileri hakkında vatandaşı bilgilendirdi. CHP ilçe teşkilatına gelen Lütfü Savaşı, İlçe Belediye Başkan adayı Ali Büyüker, İlçe Başkanı Ali Sarar, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir vatandaş grubu karşıladı.

Parti binasında konuşan Lütfü Savaş Hatay halkının her şeyden önce huzura ihtiyacı olduğunu söyledi. Savaş ''Bu zaferi her türlü riski alabilen Hatay halkı kazandı. Tüm tehditlere rağmen bize inanarak bize destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizde oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmeye çalışacağız. Hizmet çıtasını en yükseğe çıkaracağız. Bazı ilçelerde şeflik, bazı yerlerde müdürlük kuracağız, ama tüm bunları yaparken Hatay halkının gönlünü alacağız. Biz Hatay'ın birliğinden beraberliğinden söz ettik. Kardeşliğinden söz ettik geçmiş beş yıl hizmet süresinde bunu yapmak için bütün gücümüzü kulandık. Bundan sonra da ''Önce huzur sonra hizmet'' anlayışı ile için çaba sarf edeceğiz. Haftanın iki günü bu bölgelerde olacağız. Beni kendi ilçe başkanınızdan daha çok göreceksiniz bundan emin olun''. dedi.

'BİRÇOK HİZMET YAPARSINIZ AMA GÖNÜLLERİ YIKARSANIZ,HİZMETİN HİÇ BİR ANLAMI YOK'

Ortadoğu'da ve Suriye'de ki olumsuz gelişmelerden dolayı Hatay halkının çok sıkıntılar çektiğini ifade eden Lütfü Savaş, ''Memleketin geleceği istikametinde doğrular için çaba sarf edeceğiz. Hatay'da 4 yılıdır Ortadoğu'da ve Suriye'de ki olumsuz gelişmelerden dolayı hem ekonomik hem manevi sıkıntılar var. Bununla birlikte Hatay'ın tüm renklerini birbirine tokuşturmak isteyenler var, ama bunda çok şükür başarılı olamadılar. Fakat tehlike geçmiş değil. Hatayı 4 yıl önceki konumuna getirmek için çaba sarf edeceğiz. Bu unsurlar çok şükür beklediklerini elde edemediler. Biz atalarımızdan aldığımız bu sorumluluğu çocuklarımıza emanet için var gücümüzle çalışacağız. Altı ay içerisinde buralarda bütün teşkilatlarımızı yaptıktan sonra hızlı bir şekilde hizmetlerimize başlayacağız. Bu sene hazırlık senesi olacak, ama gelecek yıl hizmet senesi olacak. Şimdi plan projelerimizi hazırlayacağız. Ondan sonrada hizmetlere başlayacağız. İnşaatlara başlayacağız ama bir bütün halinde inşaatlara başlayacağız. Biz inşaatla gönüllerden başlayacağız. Sadece beton binalar yapmayacağız. Bu kadar inşat yaparsınız ama gönülleri yıkarsanız onun hiç anlamı yok. Biz Hatay halkının o kırılan kalplerinide tamir deceğiz.'' ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar