Başkan Şahin esnaf ile sohbet etti

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, çarşı esnafı ile bir araya gelerek sohbet etti. Ziyarette konuşan Başkan Şahin, Çarşı Camii, Vakıflar Sokak, Ayakkabıcılar Sokak, Pazar Sokak, Matbaa aralığı, Uncular Geçidi ve Çarşı Camii geçidinde yaklaşık 8000 m2'li.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Şahin esnaf ile sohbet etti

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, çarşı esnafı ile bir araya gelerek sohbet etti.

Ziyarette konuşan Başkan Şahin, Çarşı Camii, Vakıflar Sokak, Ayakkabıcılar Sokak, Pazar Sokak, Matbaa aralığı, Uncular Geçidi ve Çarşı Camii geçidinde yaklaşık 8000 m2'lik alanda gerçekleştirilen çalışmaları esnafın görüşlerini alarak yaptıklarını dile getirdi. "Daha önce ilçemiz için yıllardır farklı bir anlam ifade eden Ayakkabıcılar Arastası esnafımızla bir araya geldiğimizde uzun yıllar yeterince hizmet alamayan başta arastamız olmak üzere civar yerlerde çok yönlü bir çalışma yapacağımızın sözünü vermiştik." diyen Başkan Şahin, "Bugün o sözü yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Baframızda asfalt ve kaldırım konusunda seferber olmuş durumdayız. Söz konusu alanın tarihi dokusunu da düşünerek farklı bir çalışma uyguladık.” dedi.

Başkan Şahin, söz konusu alanlarda öncelikle altyapı ve doğalgaz çalışmaları tamamlandıktan sonra 200 m bordür, 500 m2 tamamı kendi imalatları olan kilitli parke taşı ve özürlü girişi,1500 m2 küp taş ve 500 m oluk taşı kullanıldığını dile getirdi. Şahin, "İlçe merkezimizde birçok vatandaşımızın uğrak ve geçiş noktaları olarak kabul edilen alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan dolayı, başta esnaflarımız olmak üzere hemşehrilerimizden gelen olumlu eleştiriler bizlerin mutlu olma vesilesidir.” diyerek sözlerini tamamladı.
Esnaf ise uzun bir süre devam eden çalışmalar sonucunda böylesi bir sonuçla karşılaştıklarının altını çizerek Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar