Başkan Özhaseki Derebağ beldesini ziyaret etti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesi Derebağ beldesinde yaşayan ve hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 13 yaşındaki Mehmet Emin, görmeyi çok istediği Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Özhaseki Derebağ beldesini ziyaret etti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesi Derebağ beldesinde yaşayan ve hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 13 yaşındaki Mehmet Emin, görmeyi çok istediği Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile buluştu. Duygulu anların yaşandığı buluşmada ailesince el arabası ile evinden çıkarılan Mehmet Emin'e Büyükşehir Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye temin edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Yahyalı'da katıldığı "Yahyalı Büyükşehir ile Buluşuyor" toplantısının ardından diğer ilçelerde olduğu gibi Yahyalı'da da belde ve köyleri ziyaret etti. Başkan Özhaseki'ye Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, İlçe Başkanı Ahmet Büber, Yahyalı Belediye Başkanı Mehmet Araç, Belediye Başkan Adayı Esat Öztürk de eşlik etti. Önce Kirazlı'da vatandaşlarla buluşan ardından Derebağ beldesine geçen Başkan Özhaseki büyük ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılandı. Kadın-erkek belde meydanında toplanan Derebağ halkına hitap eden Başkan Özhaseki, "Sorunları görmemize rağmen sorumluluk sahamızda olmadığı için yapamadığımız hizmetleri artık yeni Büyükşehir kanunu ile yapabileceğiz. Çalışır, sorunlarınızın hepsini çözeriz" dedi.

Belde halkının ilgisine aynı şekilde karşılık veren Başkan Özhaseki, bol bol fotoğraf çektirdi. Bu sırada Başkan Özhaseki'ye 13 yaşındaki Mehmet Emin Bal'ın kendisini çok görmek istediği belirtildi. Yürüyerek Mehmet Emin'in yanına giden Başkan Mehmet Özhaseki ile Mehmet Emin Bal'ın buluşmasında duygulu anlar yaşandı. Kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen ve güçlükle hareket eden Mehmet Emin, Ak Parti'yi ve Başkan Özhaseki'yi çok sevdiğini söyledi. Bu sevgi nedeniyle ailesi el arabasıyla Mehmet Emin'i Başkan Özhaseki'nin yanına getirdi. Adaşı ile yakından ilgilenen ve onunla bir süre sohbet eden Başkan Mehmet Özhaseki, tedavi imkanının olup olmadığını sordu. Tedavinin mümkün olmadığını belirten Bal ailesi'ne Başkan Özhaseki'den tekerlekli sandalye desteği geldi. Mehmet Emin'in el arabasında getirildiğini gören Başkan Özhaseki'nin talimatı üzerine Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Emin Karcıoğlu aileye tekerlekli sandalye temin etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Derebağ beldesinden sonra Çubuklu köyüne geçti. Köy meydanında halkın sorularına cevap veren Özhaseki, "Allah şimdiye kadar bana Kayseri'ye hizmet etmeyi nasip etti. İnşallah şimdi de ilçe, belde ve köylerimizdeki eksiklikleri gidermeyi nasip eder" dedi.
CİHAN

Yorumlar