Başkan Özhaseki: Alnımız açık, başımız dik

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Demirciler Odası'nın düzenlediği toplantıda esnaflara hitap etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Özhaseki: Alnımız açık, başımız dik

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Demirciler Odası'nın düzenlediği toplantıda esnaflara hitap etti. Çalışan ve gayret eden başkanların her zaman alnı açık başı dik olduğunu ifade eden Başkan Özhaseki, bugüne kadar çok çalıştıklarını ve binlerce iş yaptıklarını söyledi.

Demirciler Odası tarafından düzenlenen toplantıya, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Milletvekilleri Pelin Gündeş Bakır, Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Türkiye Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Özcan Saraçoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, AK Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Mustafa Çelik, AK Parti Hacılar Belediye başkan adayı Doğan Ekici, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Demirciler Odası Başkanı Ahmet Övüç, oda başkanları ve esnaflar katıldı.

Toplantıda konuşan Kayseri Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Başkan Özhaseki'nin Kayseri'nin çehresini değiştirdiğini belirterek yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Özcan Saraçoğlu da sanayi sitelerine yapmış oldukları desteklerinden dolayı belediye başkanlarına minnettar olduklarını belirtti.

Türkiye Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ise Kayseri'de belediyecilik alanında yapılan hizmetlerin çok net bir şekilde görüldüğüne dikkat çekti.

"SİTELEŞME DEVAM EDECEK"

Sözlerine esnaflıktan geldiğini ve esnafın durumunu iyi bildiğini belirterek başlayan Başkan Mehmet Özhaseki de Kayseri'de site çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Küçük mekanlarda ticaret ve üretimin yapılamaz hale geldiğini dile getiren Başkan Özhaseki, "Şimdi büyük mekanlara taşınılması lazım. Yeni çevreyol üzerindeki arsaların büyük çoğunluğunu sitelere çeviriyoruz" dedi. Seçimlerde çalışan gayret eden başkanların her zaman başı dik alnı açık olduğunu ifade eden Özhaseki, "Çok çalıştığımız için her yere rahatlıkla gidiyor ve yaptıklarımızı anlatıyoruz. Şükürler olsun geriye doğru baktığımız zaman binlerce iş yapıldı. Beş bin günde 10 bin iş yaptık. Her günümüze iki iş düşüyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Özhaseki'ye esnafa yönelik hizmetlerinden dolayı Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken tarafından teşekkür plaketi verildi.
CİHAN

Yorumlar