Başkan Mahmut Çelikcan, köy ve mahalle muhtarları bir araya geldi

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, köye ve mahalle muhtarları ile Belediye Meclis Salonunda bir araya geldi.Başkan Çelikcan, görüş alışverişinde bulunduğu muhtarlarla işbirliğinin devam edeceğini belirtti. Muhtarlara yeni dönem...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Mahmut Çelikcan, köy ve mahalle muhtarları bir araya geldi

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, köye ve mahalle muhtarları ile Belediye Meclis Salonunda bir araya geldi.

Başkan Çelikcan, görüş alışverişinde bulunduğu muhtarlarla işbirliğinin devam edeceğini belirtti. Muhtarlara yeni dönem için başarılar dileyen Başkan Çelikcan, “İnşallah güzel ve hayırlı hizmetleri hep beraber gerçekleştiririz.” temennisinde bulundu. Toplantıya daire müdürleri ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Şimdiye kadar bütün mahalle muhtarları ile belediye ekiplerinin görüştüğünü eksikler ve ihtiyaçlar konusunda rapor hazırlandığını belirten Başkan Çelikcan, “'Nüfusumuzun çoğunluğu merkez mahallelerimizde. Yeni bağlanan mahallelerimizde 80 bin nüfus yaşarken merkezde 350 bin kişi yaşamaktadır. Bütün mahallelerimizin ayrı ayrı sorunları var. Bu dönem imkanlarımız geçen dönemden daha iyi olacaktır. Geçen dönemde taşrada bir geçiş dönemi yaşadık. Geçmişten bu güne kadar sorunlar büyümüş. Bütün sorunları bir anda çözmemiz mümkün değil. Buna rağmen geçen süre içerisinde çok güzel çalışmalar yaptık.” dedi.

CİHAN

Yorumlar