Başkan Kocaoğlu, MHP ve AK Parti’li başkanları da ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bergama ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’ten sonra Yenikent beldesinin MHP’li Başkanı Fikret Çam ve Zeytindağ beldesinin AK Parti’li Başkanı Feriduh Ergün’ü de ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kocaoğlu, MHP ve AK Parti’li başkanları da ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bergama ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’ten sonra Yenikent beldesinin MHP’li Başkanı Fikret Çam ve Zeytindağ beldesinin AK Parti’li Başkanı Feriduh Ergün’ü de ziyaret etti. Kocaoğlu, altyapı eksiklerinin giderilmesi konusunda her iki başkana da gereken desteği vereceklerini söyledi.

Başkan Gönenç ve İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci’nin de eşlik ettiği ziyaretlerde Kocaoğlu, ilk olarak Başkan Çam’la görüştü. İlçenin sıkıntılarını dinleyen Kocaoğlu, daha sonra vatandaşlarla biraraya geldi ve altyapı eksiklerinin giderilmesi konusunda gereken desteği vereceklerini söyledi. Oradan Zeytindağ’a geçen Aziz Kocaoğlu, Başkan Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ayrıca, meydandaki kahvehanede vatandaşlarla görüştü. Zeytindağlılar, daha önce zehirlenmelerin yaşandığı içme suyu şebekesini yenilediği için Başkan Kocaoğlu’na teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar