Başkan Kocaoğlu Bayındır'da seçim bürosu açılışına katıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayındır ilçesinde CHP başkanı adayı Dr.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kocaoğlu Bayındır'da seçim bürosu açılışına katıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayındır ilçesinde CHP başkanı adayı Dr. Ufuk Sesli’nin seçim bürosunun açılışına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, 10 yıldır ilçe insanının, üreticinin lokmasını büyütmek için çalıştıklarını söyledi. Kocaoğlu, “Tarımsal kooperatiflerle gerçekleştirdiğimiz sözleşmeli üretim modelini geliştirerek, üreticinin lokmasını daha da büyüteceğiz. Kooperatifleri birleştirerek dünyaya açacak bir modeli seçimlerden sonra hayata geçireceğiz.” dedi.

Başlattıkları kalkınma seferberliğini belli bir noktaya getirdiklerini ifade eden Başkan Kocaoğlu, “10 yıldır üreticiye destek olmak için sözleşmeli üretim modeliyle süt, çiçek, fidan aldık. Bayındır’da arazi yollarının yüzde 95’ini tamamladık. Kalan 8–10 kilometre yol da tamamlanacak. Çiçekçilik organize bölgesi kurmak için yıllardır çalışıyoruz. Biz yerelde kalkınmayı hedefliyoruz. Hizmet sınırımızda 21 ilçe vardı, dokuz ilçe, 23 belde ve 430 köyle birlikte İzmir’in tamamı Büyükşehir Belediyesi’ne bağlandı. Burada hep birlikte gönül birliği, elbirliğiyle belediye başkanlarımızla beraber ne gerekiyorsa yapacağız.” şeklinde konuştu.

CHP Bayındır adayı Sesli ise, “Çıkar çevrelerine rant sağlamaya değil, Bayındır halkına mutluluk sağlamaya geliyoruz.” dedi. CİHAN

Yorumlar