Başkan Kocadon: Lütfen hiçbir arkadaşım kaybettim diye üzülmesin

Muğla’nın Bodrum ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre oyların çoğunu alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Mehmet Kocadon başkan seçildi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kocadon: Lütfen hiçbir arkadaşım kaybettim diye üzülmesin

Muğla’nın Bodrum ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre oyların çoğunu alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Mehmet Kocadon başkan seçildi. Sevinç gözyaşlarıyla Bodrum halkına seslenen Kocadon, "Bodrum Yarımadası’na artık hizmet etmek için varız. Bizlere inandınız güvendiniz. Artık bizlere de size hizmet etmek düşer." ifadelerini kullandı.

CHP'li Mehmet Kocadon, Marina'da toplanarak ilk kutlamaları yapan vatandaşlara seslendi. Eşi Hülya Kocadon ve kızları ile birlikte sahneye çıkan Kocadon şunları söyledi: "Herkese iyi akşamlar. Gerçekten son zamanlarda uzun bir maraton koştuk. Son altı aydır Bodrum’un gündeminde yerel seçimler vardı, ama ben önce şunu söylemek istiyorum; seçimler hizmet için vardır. Aday olan her siyasi partinin adaylarına ve onlar için mücadele eden kadın kollarına, gençlik kollarına, ilçe yönetimindeki bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Siyasette ve seçimlerde kaybeden olmaz. Lütfen hiçbir arkadaşım kaybettim diye üzülmesin. Hizmet için aday olmuş her arkadaşıma burada takdir ve saygıyla teşekkür ediyorum."

Sözleri, 'Bodrum seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla kesilen Başkan Kocadon, konuşmasına şöyle devam etti: “Özellikle şu süreçte bütün siyasi parti başkanlarım ve aday arkadaşlarıma Bodrum’da siyasetin seviyesini düşürmedikleri için, Türkiye’nin dünyaya açılan en medeni kapısının örneğini sundukları için ayrıca bir defa daha teşekkür ediyorum. Tabii ki bu seçimi tek başımıza kazanmadık, bir ekip ruhuyla, birlik beraberlikle, ilçe yönetimimizle, kadın kollarımız, gençlik kollarımızla, bize gönül veren özellikle perdenin arka yüzündeki seçim komisyonu üyelerimle, proje üreten arkadaşlarımla. Bu bir ekip işi, inanmak işi, mücadele etmek işi ve biz mücadelemizden hiç vazgeçmedik, hep şunu söyledik; biz mücadele etmek için varız, mücadele ettikçe daha da güçleneceğiz. Her imkânsızlık bizim için bir güçtür. İmkânsız diye bir şey yok. Belki bugün imkânsızdır ama 3 ay sonra biz bunu imkânlı hale getiririz. Bunun için buradayız, mücadele etmek için. Bodrum Yarımadası’na artık hizmet etmek için varız. Bizlere inandınız güvendiniz. Artık bizlere de size hizmet etmek düşer. Onun için oy verenden de vermeyenden de, bizim düğünümüze gelenden de gelmeyenden de, suyumuzdan içenden de yemeğimizden yiyenden de herkesten Allah razı olsun, Allah’ım sizlerden bizi eksik etmesin. Ne mutlu bana ki bu günleri gördüm. Dedik mi arkadaşlar daha güçlü geliyoruz diye? Dedik. Geldik mi? Geldik. O zaman ver coşkuyu Bodrum." CİHAN

Yorumlar