Başkan Kargı, aşevinde vatandaşlarla öğle yemeği yedi

Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, aşevini ziyaret etti.Aşevi çalışanlarından günlük yemek dağıtımı ve üretimi ile bilgi alan Başkan Kargı, öğle yemeği almak için gelen vatandaşlarla birlikte yemek yedi. Vatandaşların sorunlarını...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kargı, aşevinde vatandaşlarla öğle yemeği yedi

Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, aşevini ziyaret etti.

Aşevi çalışanlarından günlük yemek dağıtımı ve üretimi ile bilgi alan Başkan Kargı, öğle yemeği almak için gelen vatandaşlarla birlikte yemek yedi. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Başkan Kargı, “Gönül ister ki bu gün burada çok az sayıda veya hiç vatandaşımızın olmaması ve her bir vatandaşımızın ekonomik özgürlüğü olsun. Kimseye muhtaç olmasınlar. Fakat günümüz şartlarında herkesin eşit bir şekilde maddi imkanlara sahip olmadığı bir dünyada yaşıyoruz. Belediye olarak bize düşen vazife ihtiyaç sahibi insanlara elimizden geldiği ölçüde gerek gıda gerek giysi konusunda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Merzifon aşevinden günlük yemek alan Osman Bayram(51) isimli vatandaş, yüzde 80 sakatlık raporu olduğunu çalışma imkanın olmadığını ve her gün belediyenin imkanlarıyla ayakta kaldığı belirtti. Bayram, "Benim belden ve ayaktan sakat raporum var, çalışamıyorum. Üç aydan üç aya almış olduğum sakatlık maaşım var. Tek başıma yaşıyorum. Her gün öğle vaktinde aşevine gelip buradan yemeğimi yiyorum. Belediyenin bizlere sağladığı bu imkanlardan son derece memnunuz.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar