Başkan Kargı, Aile Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti

Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, 'Belediyesi Aile Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Merkezi yetkililerinden bilgi alan Başkan Kargı, eğitim gören kursiyer ve öğrencilerle sohbet etti.Belediye Başkanı Alp Kargı, "İlçemiz insanları...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kargı, Aile Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti

Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, 'Belediyesi Aile Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Merkezi yetkililerinden bilgi alan Başkan Kargı, eğitim gören kursiyer ve öğrencilerle sohbet etti.

Belediye Başkanı Alp Kargı, "İlçemiz insanları için düşündüğümüz projeler var. Bu projeleri tek taraflı değil, sizlerle şimdi yaptığım gibi karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, emrivaki ile değil birlikte hareketle yapacağız. Bu hizmetlerimizde devletin kurumlarıyla organize bir çalışma yürüteceğiz, halk eğitimin kursları veya diğer kurumlarla irtibatlı olarak yarış içerisinde değil, daha uyumlu çalışmalarda bulunacağız. Biz insanlara alternatifler sunacağız, bizim hassasiyetli olduğumuz yaklaşımlar belli, bizim kuralımız hakkaniyet,okuduğumuz inandığımız değerler hakkaniyet, bizim Merzifon Belediyesinde yerleştirmeye çalıştığımız düzen de hakkaniyettir.” dedi.

Başkan Kargı kurslara katılan ev hanımlarına başarılar diledi.

CİHAN

Yorumlar